5/19/2017

Holiday outfits

Hezký slunečný pátek všem!

Protože zanedlouho odjíždím do zahraničí, projíždím všechny možné eshopy a sháním něco na sebe. Každý rok vlastně nemám co na sebe (haha). V poslední době jsem si oblíbila eshop www.manzara.sk, odkud mám už vcelku dost věcí a jsem s nimi spokojená.
Mintové šaty mi dnes přišly, a jsem opravdu spokojená. Pokud chcete nakupovat na eshopech, čtěte vždy z čeho jsou věci ušity, protože to je to nejdůležitější. Oblečení si vybírám podle toho, zda je rozevláté a nebude mě tolik obepínat. Určitě všichni v největším vedru ocení to, že není nikde nic připláclého, a můžete být klidní. Proto například nerada nosím šortky a tílka na tělo.

Na stránkách www.manzara.sk nenajdete ale jen letní šaty, ale také společenské šaty nebo večerní šaty, kterých mají na eshopu opravdu požehnaně, a určitě si nějaké vyberete.

Co nejraději nosíte vy, a v čem se cítíte nejlépe? Napište mi do komentářů! :)

6 komentářů:

  1. Mňa zaujali najmä tie kratšie biele, nádherné!:) Avšak cez internet nerada nakupujem, vždy si musím oblečenie ohmatať a vidieť na sebe:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ráda nakupuji přes internet, protože mi to ušetří hodně času. A objednávám jen z eshopů, které znám a vím o jejich kvalitě :)

      Vymazat
  2. Od mamzary také objednávám, a super 👌🏻

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!