4/30/2018

OUTFIT #11 - Flowers everywhere

Pěkné pondělí všem!

Dnes se vám hlásím s novým outfitovým článkem, který bude plný jarní nálady. Zítra začíná nový měsíc, a sním už doufám zůstane toto pěkné počasí (ťuk ťuk). Dlouho jsem se těšila na to, až konečně vytáhnu kraťasy, sukně a šaty - to jsem ještě nevěděla, že se do některých věcí nevejdu (to už moc vtip není - haha). Rozhodla jsem se proto, že si obnovím šatník a tak přicházím s novinkami, které jsem si vybrala. Pokud mě sledujete na instagramu, fotku jste už určitě mohli vidět.


Fotil: Dan Pražák

Tričko jsem našla ve Stradivariusu, kde mi padlo hned do oka. Má krásný květinkový vzor a nápis na prsou. Je tedy jasné, že jsem ho tam nemohla nechat. 

Kraťásky jsem našla na eshopu www.manzara.cz, kde mají opět plno nových kousků na jaro a léto. Po obou stranách jsou nášivky ve tvaru růžových růžiček a také trhání

Kabelka je z eshopu www.nejleginy.cz, kde mají jak oblečení, tak i nově plno krásných kabelek a crossbody. Mám od nich už 2 roky legíny, které jsou stále jako nové. Určitě se k nim podívejte!

Boty jsou už z minulého roku, které jsem měla snad 2x na sobě. Jsou to slaměné botky v růžovém odstínu značky Napapijri. Pokud máte nápad na čištění slaměných částí, dejte mi vědět! Na boty už ale odkaz nemám. 

Důležitým doplňkem jsou nádherné sluneční brýle Jimmy Choo, které najdete na prodejnách Fokus Optik. Druhé brýle jsou potom značky MaxMara, kterou také najdete na prodejnách. 



1 komentář:

Díky za vaše komentáře!