1/15/2018

OUTFIT #8 - Faux fur in January

Ahoooj! 

Konečně jsem si našla čas, abych zase něco napsala! Dlouho jsem přemýšlela, co budu sdílet, a nakonec jsem se rozhodla pro outfitový post. Myslím, že vánočních dárků bylo všude plno, a většinu určitě uvidíte u mě na instagramu, nebo někde v dalších postech. 











Rok 2017 byl opravdu těžký (skloubit školu, práci, blogování,instagram), ale přinesl mi spoustu úžasných věcí. Jsem velmi ráda za všechny spolupráce, které mi byly nabídnuty a také za čas strávený s lidmi, s kterými spolupracuji. Dnes mám pro vás jeden outfit, který je také díky spolupráci, a to s mým nejoblíbenějším eshopem www.tamsin.cz. Jedná se o eshop s britskou módou, která je opravdu kvalitní a vybere si opravdu každý (mají všechny možné velikosti a různé střihy). Miluji značky Little Mistress, Ikrush, New Look nebo třeba Boohoo. Pokaždé mi dá zabrat, než si najdu něco, co vážně potřebuji, protože je toho na eshopu nepřeberné množství, a pokaždé, když si myslíte, že už máte vybráno, tak najdete něco nového.
A co mám teda na sobě já? Jelikož nebyla taková zima, nevzala jsem si na sebe tolik vrstev. Abych řekla pravdu, nemám ráda zimu, takže ani nabalování a vrstvení. V Tamsinu naleznete šálu, vestu, bundu i kabelku. Šálu (zn. New Look) nosím vždy ráda, protože je teplá a snadno se s ní zahřeji. Vesta (zn. New Look) je snad mým nejoblíbenějším kouskem, který jsem nosila celou zimu. Je teplá, dá se zapnout na 3 knoflíčky a vypadá nádherně (chlupy z ní nepadají a nezacuchávají se). Koženku (zn. Missy Empire) mám už delší dobu a jsem s ní spokojená. Kabelku mám od Vánoc a je opravdu nádherná. Jedná se o značku Paul´s Boutique, která je na eshopu nově, a má kvalitní kousky (jak kabelky, tak i crossbody a peněženky). Z kamenných obchodů mám kalhoty (zn. Reserved) s lehkým trháním a se zipy u kotníků, tričko/svetřík (zn. Bershka) se zavazováním na mašli na zádech, a boty (zn. Adidas).



3 komentáře:

Díky za vaše komentáře!