8/03/2017

OUTFIT #5 - Shooting dress

Pěkný čtvrtek všem!

Dnes pro vás mám pár fotek z přehlídky svatebních a společenských šatů a chtěla bych vám doporučit salon a eshop, kde si i vy můžete hezké šaty pořídit. Tyto coffe dress můžete najít právě v salonu Marylin, pro který jsem byla minulý týden předvádět. Spolupracovala jsem s nimi už jednou, a musím říci, že mi pokaždé vybraly nádherné šaty, které seděly, a to je přece hlavní! Cítit se v tom. Já jsem se do šatů naprosto zamilovala, protože mi sedly jako ulité, a nebála jsem se v nich pohybovat.

Sama ze zkušenosti vím, že jsem za šaty na maturitní ples dávala balík a vše jsem hledala na poslední chvíli. A ačkoliv chodím na maturitní ples už jen jako host, stále potřebuji společenské šaty. Proto vám chci doporučit eshop (www.manzara.cz), ve kterém objednávám už dlouho, a jedny společenské šaty
jsem si tam objednala (pokud mě sledujete na instagramu, jsou to ty zelené!). Mají velký výběr jak společenských, tak i dalších nádherných kousků ze sekce šatů. Co se týče kvality, nemohu si stěžovat, balíčky chodí pěkně zabalené, každý kousek má svou folii, takže se oblečení nic nestane.

Znáte i vy tento eshop, nebo máte nějaký svůj oblíbený, kde si nakupujete oblečení a šaty na akce? Napište mi do komentářů!





2 komentáře:

Díky za vaše komentáře!