3/08/2017

Face routine w/ Mark Scrub

Hezkou středu všem!

Protože mám dnes celý den volno, chtěla jsem si udělat den pro sebe, a vyzkoušet nové produkty, které jsem dostala k narozeninám jako dárek. Už dříve jsem měla možnost tyto produkty vyzkoušet, byla jsem s nimi spokojená, a proto jsem chtěla zkusit i jejich novinky a vychytávky. 

Jedná se o Mark Scrub, který určitě znáte, a pokud ne, tak jsem ráda, že vám tuto značku mohu představit, protože má opravdu kvalitní produkty, které stojí za vyzkoušení, a jsou cenově dostupné pro každého. Dostala jsem v balíčku 3 různé druhy scrubu (tea trea & jojoba/ chocolate/ coconut), ručník na obličej (ve dvou barvách) a kelímek (ve třech barvách), kam si můžu nasypat scrub a nemusím tahat celý balíček sebou. 


Mark Scrub je tělový peeling z kvalitní kávy, neobsahuje žádné konzervanty, a dokáže vykouzlit hebkou pleť, kterou nevykouzlíte jen micelární vodou. Mark používám 2 - 3 do týdne, ale někdy třeba jen jednou, protože nestíhám. Používám ho především na obličej a když si chci setřít starou vrstvu samoopalovacího krému. Nemusím se už drhnout houbou, nebo čekat až mi barva zmizí. I s novým kelímkem jsem si ulehčila práci, a už se nemusím bát, že se mi někde kafe vysype, ačkoliv má uzávěr. Teď jsem si zamilovala Tea Tree a Jojobu, která je určena přímo na obličej. Obsahuje mnoho vyživujících složek (jojobový, avokádový a tea tree olej). I když nemám citlivou pleť, užívám si nanášení scrubu a vždy ho jemně vmasíruji do pokožky (lépe si vyčistím pleť, jsem spokojenější a vím, že jsem z obličeje dostala vše, co tam nemá být).

Máte s Markem také nějakou zkušenost? Napište mi do komentářů! 

6 komentářů:

  1. O této značce jsem ještě neslyšela, ale vypadá to skvěle.. vysušuje to pleť? Mám suchou pleť a spousta čistících produktů mi nesedne :(

    OdpovědětVymazat
  2. O víkendu jsem koukala na stránky a zrovna ten celý balíček mě zaujal ♥ zkušenost zatím nemám

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle značce slýchám často, ale zatím jsem nic nezkoušela. Kávový peeling jsem si dělala sama doma, a naprosto perfektní!! Hlavně na nohy.. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne MARK na pleť napríklad vôbec nesadol. Ale na telo je viac, než len fajn :) ♥

    * GIVEAWAY | 15€ voucher & quinine shampoo *

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!