12/23/2016

OUTFIT #1



Hezký sobotní večer všem!
Po opravdu dlouhé době jsem konečně zasedla k blogu a zase jsem se odhodlala psát. Dnes jsem si pro Vás připravila outfit, který jsem v poslední době velmi ráda nosila.

mikina - manzara   boty - lulis    kalhoty - Forever 21     tričko - Zara
Poslední dobou stále častěji nosím černé outfity, a ani v dnešním článku tomu nebude jinak. Rozhodla jsem se ale přidat trochu barev, a vybrala jsem khaki a červenou. Nikdy jsem nebyla na výrazné barvy, ale začala jsem experimentovat, a začíná se mi to líbit. Pro dnešní den jsem si vybrala černé basic oblečení, ke kterému jsem přidala výrazné kousky.

mikina - manzara   tričko - zara
Prvním kouskem, který se stal jedním z nejoblíbenějších je mikina z eshopu manzara, a odkaz na mikinu najdete ZDE. Zaujala mě hlavně díky nášivkám, které se v poslední době stále víc nosí. Jak jste si už mohli všimnout, nejedná se o bundu, ale spíše o kratší mikinu, kterou nosím i teď v zimě pod bundu, ale ještě radši ji budu nosit v létě na tílko nebo tričko.

boty - lulis  
Další kousek, který 100% využívám jsou tyto boty s kožíškem (umělým samozřejmě), které najdete na stránkách www.lulis.cz. Boty krásně prozáří černý outfit a určitě každý si jich všimne. Na eshopu je ale najdete i ve více barvách, a každý si určitě vybere ty svoje. Já jsem nakonec červenou a khaki sladila s mými oblíbenými černými kousky.

Líbí se Vám vybrané kousky? Pokud ano, dejte mi vědět! :)

2 komentáře:

Díky za vaše komentáře!