10/28/2016

Winter w/ GOLD



Ahoj všichni!
Konečně další článek po dlouhé době. Dávala jsem si pauzu, protože mi začala škola, a spoustu jsem toho nestíhala. Teď jsem si ale díky volnu čas udělala, a mám tu pro Vás pár tipů na doplňky. V poslední době jsem si hodně oblíbila zlatou, a pokud mě sledujete na instagramu, mohli jste už vidět mé nové lásky v podobě hodinek. Včera jsem si koupila set 2 náramků (jak jinak než ve zlaté) a nakonec Vám ukáži úžasné náušnice, které nosím snad každý den.
Tento měsíc jsem si řekla, že si koupím hodinky. Dlouho jsem se rozmýšlela, jestli si mám koupit značkové hodinky, investovat do nich více a aby mi vydržely déle, nebo si koupit hodinky, které nebudu moc nosit, protože bych měla vyrážku (jednou jsem si koupila hodinky od slečny na vinted, která psala jak jsou úžasné a jsou ze zlatnictví, a když jsem je nosila, díky "pravosti" barvy jsem měla vyrážku). Nakonec jsem se rozhodla, že si vyberu na stránkách hodinky.cz, kde jsem před 2 roky objednávala hodinky i příteli a byla jsem spokojená.
Při výběru hodinek jsem se rozhodovala mezi třemi značkami. Marc Jacobs, Michael Kors nebo právě Rosefield. V tu dobu jsem je viděla na instagramu u blogerek, které je dostávaly ke spolupráci, a všechny si je chválily. Nechtěla jsem objednávat z anglického eshopu, zapátrala jsem na českých, a nakonec jsem je našla na zmiňovaném webu, kde jsem našla různé barvy a provedení hodinek. Mám záruku na 3 roky, a měla jsem doručení zdarma. Vybrala jsem si je ve zlatém provedení, protože jsem si poslední dobou oblíbila zlatou, která se dá krásně kombinovat s černou barvou, která mi v šatníku převládá.
Minulý týden jsem zavítala po opravdu dlouhé době do Takka, protože jsem bloudila po Edenu, a našla jsem si tam tyto zlaté náramky s přívěsky. Hned se mi líbily, protože jsou jednoduché a můžu je nosit jak spolu, tak i jen jeden, a vypadají na ruce opravdu dobře. Zaujaly mě především kvůli tomu, že na nich byly zajímavé přívěsky. Vždy se mi líbily broušené barevné kamínky.

Tyto náušnice jsem si opravdu zamilovala, a nosím je snad každý den. Najdete je na stránkách juvelora.cz, a tyto náušnice najdete ZDE. Tento eshop mohu vřele doporučit, protože jsou šperky kvalitní, a nic nečerná (většinou se koupu s náušnicemi). Určitě ještě náušnice i prstýnek, který jsem si z eshopu objednala uvidíte ve videu, ve kterém budou detailnější záběry. Pokud se Vám ale nelíbí zlatá, a nosíte spíše stříbrnou nebo máte radši barevné kamínky, určitě si na tomto webu vyberete, protože je toho na výběr opravdu hodně.


Doufám, že se Vám dnešní článek líbil, a brzy se můžete těšit na recenzi kosmetiky Benefit, kterou jsem dostala jako předčasný dáreček k Vánocům.

5 komentářů:

Díky za vaše komentáře!