6/12/2016

Hair routine s oblíbenci



Krásnou neděli všem!

Protože vím, že nejsem sama, která má opravdu HODNĚ zničené vlasy, rozhodla jsem se sepsat pár rad a tipů, které by Vám mohly pomoci k lepším vlasům jako pomohly mně.

1 - Toni & Guy (kondicionér + ochranný sprej proti tepelným úpravám)

2 - Rakytníkový olej od Natura Siberica pro růst vlasů

3 - Kallos Chocolate Full repair šampon

4 - Invisibobble gumičky do vlasů







Pokud nejste spokojení se svými vlasy jako jsem byla já, doporučuji tyto produkty. Od 14 let si žehlím vlasy (ačkoliv ne každý den), a věřte, že se to na nich podepsalo po půl roce. Měla jsem vlasy nad zadek, a pár měsíců po používání žehličky se mi vlasy zkrátili alespoň o 20 centimetrů (holky, které mají dlouhé vlasy a záleží jim na nich mi dají za pravdu), což pro mě bylo šílené. V té době jsem vůbec neřešila, jestli mám vlasy nad zadek a nebo po ramena, protože ještě "nefrčely" dlouhé copy a dlouhé vlasy. A teď? Lituji toho, že jsem skoro každý den používala žehličku.

3 - Pokud ale chcete vlasy ušetřit, zkuste od značky KALLOS šampon. Koupila jsem si ho na veletrhu, a vy ho můžete sehnat na webovkách. V šamponu je keratin, extrakt z kakaa, mléčné proteiny a panthenol. Vlasy se mi po pár použitích zlepšily, a vypadaly mnohem zdravěji.

1 - Hned po šamponu si dávám malou dávku Toni&Guy nourish. Je to kondicionér na poškozené vlasy. Měl by předcházet lámavosti a roztřepeným konečkům, posilovat a vyživovat vlasy a dodávat jim lesk. Já si ho dávám především proto, že mám pak vlasy jemné a dá se s nimi lépe pracovat. Seženete ho například na parfums.cz.

2 - Jednou nebo dvakrát do týdne použiji tuto zázračnou lahvičku od mé skvělé kamarádky, která mi ji dala k narozeninám. Jedná se o rakytníkový olej, který krásně voní. Dávám si ho spíše o víkendu, kdy mám volné dny a mohu si nechat olejíček na hlavě 60 minut (aby působil). Olej by měl zlepšovat růst vlasů, podporovat růst vlasů a zamezit vypadávání. Tento zázrak má asi největší zásluhy na zlepšení vlasů. Seženete ho na naturasiberica stránkách.

1 - Když si jdu vlasy sušit fénem, přestříkám hlavně konečky a prostřední část vlasů Toni&Guy Prep. Ten slouží jako ochrana vlasů před tepelnou úpravou. Musím ale uznat, že nejen, že se mi konečky méně třepí, tak mi i vlasy vydrží déle rovné po úpravě žehličkou. Prep najdete také na parfums.cz.

4 - Na tento "zázrak?" jsem si ještě názor neudělala. Nebo udělala, ale není úplně kladný. To, že gumička nezvlní rovné vlasy je pravda, a to je jedno velké plus. Jedno velké mínus ale vidím v tom, že gumička neudělá ten uhlazený culík a díky zákrutům na gumičce se vám z culíku vytvoří spíš palmička.




Doufám, že se Vám dnešní článek líbil, a pokud něco používáte i vy (buď z mého seznamu a nebo něco úplně jiného), napište mi do komentářů. Zuzka


4 komentáře:

  1. Popravdě jsem o produktech nic ještě neslyšela. Ale šampon mě zaujal. Měla bych si pořídit už nějaký nový. A mám vlasy nad zadek takže chápu tě naprosto. Zrovna dneska jsem si je už musela dát zkrátit, protože konečky jsem měla příšerné, ale říkám si, že to za chvíli doroste :D :)
    Jinak pěkný článek! :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon mohu vřele doporučit. Jsem s ním spokojená, a za 60.- celý litr šamponu s takovou kvalitou je hodně dobré :) a děkuji za pochvalu! :)

      Vymazat
  2. Já mám od Kallosu botox řadu a nemůžu si ji vynachválit. Na zbytek produktů, které doporučuješ se kouknu, protože už fakt nevím, co s těmi mými vlasy dělat :D

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem také spokojená, a šampon si nemůžu vynachválit! :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!