5/10/2016

#HB Bistro



Ahoj všichni,

protože začíná být hezky a s přítelem nikdy nevydržíme sedět doma, rozhodla jsem se Vám sepsat pár míst, kam zajít, když budete mít hlad a nebo chuť na něco dobrého. Tímto článkem jsem se rozhodla podpořit i nově založené restaurace a občerstvení, které si to opravdu zaslouží.

Jako první tu pro Vás mám BISTRO na stanici metra Strašnická.

Jak už z obrázku můžete vyčíst, jedná se o HB BISTRO. Je to nově otevřené občerstvení, které opravdu stojí za zmínku. My jsme ho vyzkoušeli už několikrát, a byli jsme vždy spokojeni. Každé všední ráno od 8 - 12:00 hodin podávají skvělé snídaně. Podávají i polední menu o polévce a hlavním chodu, kde máte na výběr z více možností. Dokonce mají v nabídce i domácí limonády, které jsou opravdu skvělé.





Když jsme šli poprvé do Bistra, tak jsme si vzali jídlo domů a dali jsme si hotovku z poledního menu. Já jsem měla noky se špenátem se smetanovou omáčkou a přítel měl čínu. Abych řekla pravdu, tak mě to moc neoslovilo, a byla jsem z jídla zklamaná. Když jsme šli ale podruhé, dávali jsme si hamburgery. A byla jsem naprosto spokojená. Měli jsme oba cheeseburger s hranolkama a domácí omáčkou. Burgery jsou opravdu dobré a jídlo je hotové do 20 minut. Na fotce můžete vidět i domácí limonády. My si dáváme bezinku, ale můžete si vybrat i mezi mátou a okurkovou příchutí. Poslední dobou co do bistra chodíme si dáváme už jen burgery a domácí limonády. Polévky jsou dobré a smetanové.



Doufám, že se Vám tato recenze líbila, a že třeba navštívíte toto bistro na Strašnické! :)

4 komentáře:

Díky za vaše komentáře!