3/22/2016

HAUL leden / únor / březen


Ahoj všichni!

Protože jsem posledních pár týdnu nakupovala a přišlo mi do schránky pár balíčku, chci
 se s Vámi podělit o mé nákupy za poslední tři měsíce. Protože mi koncem měsíce začala škola, začaly mi s ní i výdaje. V druhém semestru jsem si zapsala výtvarnou výchovu s tím, ze budu sedět v lavici a koukat, kdo co namaloval, ale k mému štěstí stojíme u stojanu, a malujeme uhlem na A1 čtvrtky. To bych ale nebyla já, abych z výplaty něco nedala stranou a nekoupila si pár věcí.

Začneme oblečením!

BÍLÁ KOŠILE - MANGO (149,-)


Jak jsem už v mnoha článcích četla, bílá košile by neměla chybět u Vás v šatníku. Mně ale chyběla. Ačkoliv nemám ráda košile, a nosím je jen minimálně, nakonec jsem si v Mangu košili vzala. Kupovala jsem jí v Outlet Aréně ve Štěrboholech, kde mají vždy výprodeje. Jak jste si už mohli všimnout, dala jsem za ní pouze 149,-.

Košile je s dlouhým rukávem, a vybrala jsem si ji hlavně proto, že má knoflík až u krku, a tak si můžu košili zapnout, a vzít si nějaký náhrdelník, který je kratší.




KNITWEAR - BERSHKA (499,-)
Dalším novým kouskem je tento pletený svetr z Bershky na Příkopech. Snad všechny pletené věci byly ve slevách, a já jsem si vybrala tento svetr. Vypadal hezky, a já se rozhodla, že bude můj. Vybrala jsem si ho hlavně proto, že měl na zádech třásně, které nemůžete vidět, ale určitě Vám ho v některém outfitovém článku (které plánuji) ukážu! Chtěla bych ho nosit na jaře nebo na podzim, kdy je tepleji, a budu ho moci vzít bez bundy, protože jinak vypadám jak medvěd!

SLIM JEANS - BERSHKA (699,-)

Ačkoliv jsem v minulém haulu ukazovala nové kalhoty, koupila jsem si další. Chtěla jsem tmavé slim džíny a hlavně takové, které mi nebudou padat vždy, když si sednu. Kalhoty jsou v tmavě modré barvě, zapínání na knoflík a jsou mi nad kotníky.
Hodí se jak na běžné nošení, tak i na společenské akce.


OUTWEAR COAT - BERSHKA (199,-)

Jak jsem Vám už psala na facebookové stránce, doporučovala jsem Vám zajít do Bershky, kde měli opravdu velké výprodeje. Protože jsem neměla žádný kabát (na jaro / podzim), vybrala jsem si tento hnědý. Je na knoflíky a kolem pasu má pás. Kabát měli ve více barvách (tmavě modrý, tento hnědý a světlé cappuccino). Mám ho dlouhý asi nad kolena, a jsem opravdu ráda, že jsem ho ukořistila. 
Jak jsem psala už u pleteného svetru, celkový vzhled si pro Vás šetřím do outfitů, které pro Vás připravuji, a brzy budou ready na blogu!


BOHO - chandelier NECKLACE
Objednala jsem si ale tento zlatý náhrdelník s modrými peříčky. Odkaz k němu najdete ZDE, a náhrdelník vyšel na 3,5 eur, ale teď je ve slevě! 

CRYSTAL EARRINGS
V jednom z minulých článků jsem Vám ukazovala náušnice také z internetových stránek, a mám tu další! Najdete je ZDE, a vyjdou Vás na 0,55 eur, což je opravdu málo.

CAT EYE GLASSES 
Protože jsem si minulé léto jedny brýle rozbila, začala jsem pokukovat po jiných. A protože jsem už byla ve víru nakupování online, vybrala jsem si i brýle. Zaujaly mě hlavně kvůli jejich tvaru, a také proto, že jsem ještě podobné neviděla. Na stránkách si můžete vybrat z více variant, a pokud máte rádi brýle s barevnými skly, mrkněte ZDE, kde si můžete vybrat z pěti různých variant, a nebudou Vás stát ani 100,-. 

MAKE - UP REVOLUTION - ICONIC 2
 Na Beauty and Spa jsem si koupila paletku očních stínů! Pomalu se do líčení očí dostávám, a paletka je plná barev, které mohu kombinovat. Jedná se o značku Make-up Revolution a paletka se jmenuje Iconic 2 (je ještě 1 a 3). Paletka je kopií legendární Naked 2. Skládá se z 12 stínů (3 jsou matné a 9 jich je se shimmerem). K balení byl i aplikátor v podobě pěnových houbiček, ale radši používám štětečky. 
Stíny skoro vůbec nepráší, a mají skvělou pigmentaci, se kterou jsem nepočítala. Nejsou vůbec pojmenované, ale to vůbec nevadí, a vzhledu to nijak neškodí. Já nejčastěji používám 2 a 4 stín zleva, protože oko rozjasní, a je výraznější. Paletku najdete snad v každé drogerii, a stojí okolo 180,-.
K paletce jsem si vybrala lak na nehty v nude barvě, a protože si nehty nelakuji, lak půjde do giveaway, kterou do budoucna plánuji. 


URBAN DECAY - NAKED 3
Protože štětců není nikdy dost, objednala jsem si další, a to tyto od Urban Decay (nejsou pravé). Přišlo mi celkem 12 štětců. Můžete najít štětec na pudr (powder brush), na make-up (foundation brush a stipple brush), na tvářenku (blush brush), na obočí, a plno štětečků na oční víčko. Líbilo se mi provedení štětců, a vyšly mě okolo 700,-.



Další věcí, za kterou utrácím každý měsíc (ne-li každý týden) jsou květiny. Mám ráda, když jsou na stole a dělají lepší celkový dojem. Protože byl v pondělí mezinárodní den květin, zašla jsem do květinářství, a koupila si domů pár tulipánů (úplně jsem zapomněla, jak se jmenuje druhá kytička), a 3 růžičky pro kamarádku Terku. Většinou když jdu ze salonu, kam chodím na nehty, hned po cestě (ulice Italská nad Václavským náměstím) mám jedno květinářství, které má mnohdy levnější květiny (i o 10,-), a pokud si chcete udělat větší kytici, každá koruna je znát. Já květinářství doporučuji, mají tam krásné květiny, které dlouho vydrží. 


Doufám, že se Vám dnešní HAUL líbil, jak se znám hned po vydání článku najdu další věci, na které jsem zapomněla (ha)! Těším se na Vás u dalšího článku, mějte krásný zbytek týdne. Zuzka!

13 komentářů:

  1. Paletku od make-up revolution a celkem je dobra !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem se divila, podle mě by měla paletka stát možná i o něco více. Já jsem s ní spokojená. Díky za komentář :)

      Vymazat
  2. Ty štětce vypadají skvěle, ač nejsou pravé :) a bílá košile mi taky chybí! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadají, ale štětinky nejsou tak kvalitní :) já bych si je asi za ty peníze nekoupila znovu..

      Vymazat
  3. Já se už těším na ty outfity! Jsem zvědavá na to oblečení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na sebe taky zvědavá :D ... Hlavně jsem zatím žádný nepsala, takže budu doufat, že se mi to povede :D :) děkuju za komentář :)

      Vymazat
  4. Ten kabát mám doma také, ale dávala jsem za něj plnou cenu, a teď když vidím kolik stál... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné věci :-) hodně se mi líbí ta košile, která je za hodně dobrou cenu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem štěstí, že jsem ji tam našla :) díky za komentář :)

      Vymazat
  6. Já miluju HAULY, opravdu hezké kousky! Štětce se mi líbí, také si už musím koupit nějaké hezké.

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!