1/15/2016

NEWIN haul

Krásný páteční večer všem!

Jelikož mám s videem trochu problémy, a programy se mnou nechtějí spolupracovat, rozhodla jsem se napsat další článek. Rozhodla jsem se proto napsat další článek o HAULU, protože ve statistice jsem našla, že nejčtenější články jsou právě s oblečením. Článek bude o nákupech za prosinec a leden.




Mojí první věcí je tričko z RETRO JEANS. Kupovala jsem ho asi jako poslední kus z tohoto haulu. Kupovala jsem ho asi před týdnem v OC Flora. Ačkoliv moc šedá trička nenosím, tohle mi sedělo ze všech nejlépe, a líbilo se mi hlavně zdobení kolem krku.

Obchod Vám můžu na 100% doporučit, tričko je z kvalitního materiálu, a mají v tuto dobu opravdu super slevy, a proto by jste měli omrknout jejich pobočky!








Dalším kouskem z dnešního haulu je toto proužkaté tričko. Poprvé jsem si něco objednávala z čínských eshopů. Tričko jsem objednávala na Aliexpresu. Čekala jsem, že materiál bude kvalitnější, je to vzdušný materiál, a tak ho využiji v létě a nebo pod nějaký svetr. Má krátký rukáv, a není na tělo. Vyšlo mě na nějakých 250 korun. Objednáváte taky oblečení na eshopech? Pokud ano, dejte mi vědět z jakých!








Mým nejoblíbenějším kouskem z tohoto haulu je tato vestička. Objednávala jsem také z Aliexpresu. Na stránkách vestička zakrývala celá záda. Tato je jen do půlky, a ačkoliv jsem ji čekala jinak vypadající, i tak se mi líbí. Jediným mínusem je, že z vesty hodně padají chlupy, a na černých tričkách to jde opravdu dost vidět. Stála mě asi 500 korun, a proto jsem trošku litovala toho, že jsem si nekoupila vestu někde v kamenném obchodě tady v Praze.










Protože kalhot není nikdy dost, a mně se jedny světlé jeans trhaly, koupila jsem si tyto. Jsou v pase na gumu, a jsou to slimky. Koupila jsem je v H&M za necelé 400,-.
Nosí se opravdu dobře. Jediným nedostatkem na kalhotách jsou kapsy pouze na zadní části kalhot.
V přední části jsou jen falešné kapsy.











Asi nejlepší koupí byl tento overal. Koupila jsem ho také v H&M. Kupovala jsem si ho kvůli maturitnímu plesu, jelikož jsem nechtěla chodit na plesy jen v šatech, a zrovna v H&M na mě čekal tento. Je korzetový, okolo pasu má pásek, a je s dlouhými nohavicemi. Na boku má zapínání a nosí se pohodlně. Koupila jsem ho za 600,- ze 1300,- což pro mě byla výhra. V H&M jsou vždy opravdu velké výprodeje, a když si na ně počkáte, a najdete tam kousek, který se vám líbil, ušetříte třeba i polovinu.











Poslední položkou z obchodu H&M jsou tyto černé koženkové boty. Dlouho jsem hledala nějaké na internetu, ale nikde se mi buď žádné nelíbily, a nebo neměli mou velikost. Boty jsem kupovala na začátku prosince, a stály kolem 1000,-. Myslím, že za tuto cenu vypadají boty skvěle. Zapínají se na patě zipem, a dají se sladit opravdu se vším. Jedinou "vadou" jsou podrážky, které jsou hladké, a tak se někdy venku kloužu.








Další boty. Když jsem byla v OC Palladiu, navštívila jsem i obchod CCC. Jsou z hnědé koženky, a na tlustějším podpatku. Když jsem je v obchodě viděla, hned jsem si je vzala, a šla jsem k pokladně. Když jsem ale přišla domů, a zkoušela jsem si je, došlo mi, že vlastně vůbec nevím, co k nim. Pokud máte nějaké nápady, jak boty sladit s outfitem, dejte mi vědět, budu ráda.
Boty byly zlevněné z 999,- na 299,-.




U oblečení zůstanu, a přesunu se ke spodnímu prádlu. Určitě znáte italskou značku Tezenis. Já tam moc ráda nakupuji spodní prádlo, protože je kvalitní, a vydrží dlouho. A jelikož mám doma opravdu hodně basicových podprsenek, chtěla jsem si dokoupit i pár výraznějších kousků. Oranžová podprsenka je bavlněná, je bez výztuže a dělá hezčí dekolt. Fialová podprsenka je také bavlna, ale už s krajkou a také bez výztuže. Poslední podprsenka je také bavlna s krajkou a je to fashion podprsenka. Celkově jsem dala za podprsenky ve slevách okolo 600,-


U spodního prádla zůstáváme. Dalšími ulovenými kousky jsou kalhotky. Buď jsou to brazilky a nebo tanga. Já jsem si nakoupila kalhotek více než jsem potřebovala. Brazilky jsou celo krajkové tmavě fialové, červené a fialové. Jelikož mám vcelku dost tmavého prádla, chtěla jsem to trošku oživit. Zbylé dva kousky jsou krajkované jen v pase. Jelikož jsem už některé kalhotky měla na sobě, tak jsem je nemohla vyfotit. Mám doma ještě celé krajkované černé a tělové brazilky. Prádlo vám mohu doporučit a opravdu vám vydrží. Celková cena kalhotek byla něco okolo 600,-.








Prvním a posledním doplňkem v tomto haulu jsou tyto náušnice. Velmi jsem si je oblíbila, a teď je nosím skoro pořád. Kupovala jsem si je na Aliexpresu, a dávala jsem za ně něco kolem 100,-. Jsou opravdu super, a na uších vypadají skvěle.










Doufám, že se Vám dnešní haul líbil, a můžete se těšit na můj první VLOG, který bude o mém dni ve škole. Dnes mě to napadlo, a myslím, že by to mohlo být super. Proto mi dejte vědět, zda by jste o vlog měli zájem. Díky, že čtete mé články, a budu se na Vás těšit u dalšího!
Zuzka.




10 komentářů:

  1. Perfektní boty!!!! V retru jsme nebyla sto let, půjdu omrknout :) Já chystám haul, vyjde za pár dní :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sofi díky! Já dlouho také nebyla v retru a mile mě překvapilo :)

      Vymazat
  2. Miluju HAULY, a tenhle je boží! Líbí se mi tvůj styl. Hnědé boty jsou opravdu TOP!

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, jsem ráda, že se HAUL líbil. Mě samotnou je baví psát :)

    OdpovědětVymazat
  4. Botičky jsou krásné, líbí se mi i prádýlko :3 Třeba díky tobě přejdu na kraječky ☺ Jinak poprvé jsem nakupovala na Aliexpresu, tak snad to dojde v pořádku, tak plánuju HAUL! ☺ Už jen proto, že je ráda čtu :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Klári, koukej hlavně na recenze od odstatních, to ti pomůže :) krajky vypadají určite lépe! :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!