12/31/2015

After Christmas time

Ahoj všichni!

Všem se předem omlouvám za mou neaktivitu, ale měla jsem toho opravdu moc.
Prvním důvodem bylo zkouškové ve škole, které jsem skoro zvládla, protože mě zase od 4.1. čekají další zkoušky. Dalším důvodem byly přípravy na Vánoce a návštěvy rodičů, babiček a dědečků.
Díky mé neaktivitě se mi nahromadilo mnoho témat, o kterých bych chtěla psát. Plánuji udělat video (které bude opravdu od lajka) v tématu "Co jsem dostala k Vánocům" a jelikož jsem dostala mnoho dárků jako bytové vybavení, pochlubím se i článkem "Home decor", na který se opravdu moc těším!

Dnes bych ale chtěla udělat článek s mým WISH listem, který bych si chtěla za ten rok splnit.

Mojí první věcí na mém seznamu jsou EOS balzámky. Dlouho se po nich poohlížím, ale zatím jsem ještě nenašla tu správnou vůni. Vždy když jsem si ho chtěla koupit mi moc balzám nevoněl. Vždy si vybírám vše podle vůně. Moje dva vybrané Eosy jsou super voňavé. Pomegranate Raspberry        (granátové jablko a maliny) a světle fialový Passion Fruit s Maracujou (jarní edice). Nejvíce se mi na balzámech líbí jejich balení a hlavně to, že neobsahují paraben (konzervační činidlo) a vazelínu.

Další věcí na rty jsou rtěnky. Já sama nenosím žádnou viditelnou rtěnku, ale od nového roku bych s tím chtěla začít. Doma mám už dvě od značky M.A.C. a jsem s nimi nad míru spokojená. Sice mám obě barvy světlé, a nejdou vidět, ale teď bych chtěla přejít na něco viditelnějšího. Při návštěvě obchodu jsem si vyhlídla ve světlejším odstínu All fired up, a v tmavší limitce MAC red.

Paletku BrushArt Color bych chtěla na ozkoušení. Slyšela jsem už mnoho kladných komentářů. Barvy jsou v paletce jak nude tak i tmavší, což je super. Neměly by prášit, a stojí opravdu málo. Na stránkách Parfumes.cz ji seženete za 225,-, což je za 32 stínů opravdu super cena.

Mojí předposlední wish věcí z kosmetiky je další super paletka. Je od značky The Balm. Jedná se o paletku How ´Bout Them Apples, kde můžete najít krémové tvářenky a rtěnky. Znovu musím říct, že mají super hezké balení.

Poslední věcí, kterou jsem chtěla byla voňavka značky Marc Jacobs, a to Daisy Dream. Vůni jsem si zamilovala, a vždy když jsem byla v Sephoře jsem si nechávala odstříkat do flakonku. Seženete ji snad všude. Já si na ní chtěla šetřit, ale nakonec se Vám pochlubím. Dostala jsem ji k Vánocům od mé mamky. Vůně je jemná a sladká. Jediné mínus je slabá výdrž.

Hlava: hruška, grapefruit a ostružina
Srdce: liči, jasmín a vistárie
Základ: dřevité tóny, kokos a pižmo



Na druhém WISH listu jsem vybrala něco z oblečení. Po Vánocích je opravdu mnoho slev, a i mnoho e-shopů má slevy. Proto jsem vybrala dvě stránky, kde můžete najít opravdu super věci za super ceny. První e-shop je www.mangooutlet.com, kde jsem našla hodně kousků v akci a hlavně kousky, které můžete dobře zkombinovat. Já jsem si vybrala dva super svetry přes hlavu. Mám doma jen jeden takový, a poslední dobou ho nosím opravdu často. Černá mikina se hodí vždy, a je hlavně z lesklého materiálu. Další mikina je z mohéru a vlny, takže bude určitě teplá. Na tuto zimu ideální, jelikož moc zima není, takže pod koženku nebo kabát super volba. Dalšími věcmi jsou kabelky, a těch není nikdy dost. Proto jsem vybrala dvě super psaníčka. Obě jsou koženého vzhledu, a jsou čistě basic, což se mi líbí. Poslední věc jsem vybrala super doplněk, a to ve formě kovového náramku. Zlatou barvu můžete zkombinovat snad se vším, takže jasná volba. Dalším e-shopem je www.2.hm.com. Tam jsem našla další slevy a věci, které by stály za koupi. První věcí, která mě zaujala byl kardigan z žakárové pleteniny. Líbil se mi hlavně kvůli barvě, protože mám už dva kardigany, ale v tmavých barvách (jeden šedý a jeden černo-bílý). Na párty ale i společenské akce jsem našla skvělou zelenou flitrovou sukni. Zaujala mě hlavně svojí barvou, a ač zelenou nemusím, sukně se mi líbí. Poslední věc z e-shopu jsou černé skinny jeans s rozpáranými koleny. Přijdou mi taky basic a hlavně zase se dají snad se vším sladit. Posledním kouskem z e-shopu www.pinkchick.cz jsou tangové Victoria´s Secret. Už vlastním několik kalhotek, ale ještě takhle barevné ne.

Doufám, že se Vám můj WISH list na rok 2016 líbil, a příště se můžete těšit na článek o HOME DECOR!

Všem přeji šťastný rok 2016 a poslední den roku 2015, který si pořádně užijte!
Zuzka

4 komentáře:

  1. Doufám, že bude nějaká recenze na kosmetiku od The Balm! Dlouho rozmýšlím zda ANO/NE, tak doufám, že mi poradíš! 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Uvidíš, nech se překvapit! Já to plánuji, ale uvidíme, jak se to povede :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teď před Vánoci se už těším na to, až nadejde ten povánoční čas. Co si budeme povídat, je to fakt náročné. A těším si, až si naliju něco dobrého na Štědrý den, třeba teď mi má přijít super vodka od polárního kruhu, tak to si dám, k tomu cukroví, pohádky a budu suprově relaxovat. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!