6/29/2017

Wishlist for July

Dneska je opravdu utahaný deštivý den, a proto jsem se dala na projíždění eshopů a chtěla jsem něco pokoupit a třeba vám i něco doporučit. Jako obvykle tu pro vás budu mít kosmetiku, pár dekorací a možná i pár kusů oblečení.


Dekorací není nikdy dost, jak by řekl přítel, "další krám do baráku". Snad vše co doma mám je z Ikei, některé věci z Jysku a Pepca. Dnes jsem ale zalovila po opravdu dlouhé době na stránkách Ikei, na které jsem se dlouho nekoukala, a také jsem tam dlouho nebyla. Vzorovaný svícen bych si koupila na nové štětce (hned vám je ukážu!), o které si budu pečovat (dřív jsem štětce myla jen párkrát). Já a kytky? To nešlo nikdy dohromady, ale co by se mohlo stát s orchideí? Nic, že jo?  A co mi doma chybí? Stojánky na kytky a hlavně taky květníky. Horní květináč by byl plný bylinek, které by mi jistojistě vydržely (alespoň týden dva?) a vypadal by skvěle na lince u okna, kde by měly rostlinky dost světla. Stojan na rostliny dole by byl v ložnici, kde máme v jednom koutě prázdné místo, a tento stojan by jistě kout zaplnit barvičkami. Vždycky jsem si chtěla vypěstovat pomeranč nebo citron. No, tak tady je možnost 50/50, že si je už rovnou koupím na stromě (haha). Posledními kousky jsou sušené koule, které jsou opravdu jen hezký krám do baráku. 

Další skupinkou jsou kosmetické produkty, kterých mám hodně, a chci jich ještě víc. Jak jsem psala, budu si kupovat nové štětce, (doma mám značku Royal & Langnickel, se kterými jsem byla spokojená, ale některé již potřebují obměnit), a vybrala jsem si známé Real Techniques, na které jsem slyšela jen samou chválu. K čištění štětců kupuji čisticí sprej od Makeup Revolution, který hezky voní, a plní svůj úkol. Na zkoušku tu mám hned 3 produkty. Makeup od Naked jsem měla možnost vyzkoušet. Je lehký, sjednocuje pleť, takže pro mě vhodný. Rebel Eyes od značky Gosh je vyhlášenou řasenkou, kterou stále nemám, a kterou také nutně potřebuji, ačkoliv mám doma 3 řasenky. O značce BH Cosmetics jsem už také hodně slyšela, a zatím mě nejvíce zaujala paletka od Carli Bybel, která navrhla nádhernou paletku rozjasňovačů a stínů na oči. Co by to bylo za wishlist, kdyby chyběly voňavky a krémy? Já jsem se zamilovala do Victoria´s Secret a nebo do Very Wang a její úžasné vůně Princess. 

A co mám pro vás za tipy ze sekce oblečení? V poslední době ráda objednávám z eshopu www.manzara.cz. Již několikrát jste o eshopu mohli číst, naposledy v mém outfitu. Doma mám tyto troje šaty, které vám mohu doporučit. Jsou kvalitní, hezky sedí a vypadají pěkně. Nově na eshopu najdete kabelky, a plno dalších krásných společenských šatů.

Co si přejete vy? Napište mi do komentářů! Budu se těšit!

2 komentáře:

  1. Taky si v blízké době plánuji pořídit nějaké štětce, protože ty, které mám se začínají už pomalu rozpadat :D
    Hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si přála nějakou řádnou cestovací výbavu, ale asi si nechám zajít chuť :D :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!