4/03/2017

Monday routine w/ tvojakozmetika.sk

Nový týden začínám s další pondělní rutinou. Dnes vám představím slovenský kosmetický eshop "tvojakozmetika", která prodává přírodní kosmetiku. Najdete tu jak kosmetiku na obličej, tak na celé tělo. Vybrala jsem si produkty, které jsem ještě nikdy nezkoušela, a které jsem chtěla otestovat. U této kosmetiky mě zaujmul hezký vzhled a celkový design produktu.

Tělový peeling je šlehaný z bambuckého másla a mrkvového oleje (je bohatý na betakaroten). Peeling je jemný, krásně voní a používám ho většinou při večerním sprchování. Mám ho na obličej, když se chci zbavit staré kůže. Protože je jemně šlehaný, není vůbec hrubý a je příjemný k pokožce.
Sůl do koupele je z mrtvého moře s kousky sušené růže. Sůl jsem zatím neměla možnost vyzkoušet (nemám doma vanu), a proto si ji budu vozit domů k rodičům. 
Růžová voda je čisticí a tonizující voda, která zpomaluje stárnutí pleti. Používám ji ráno, když potřebuji osvěžit a nakopnout pleť do nového dne. Je lehká a její vůně je jemná.
Arganový olej používám jednou do týdne na vlasy (po umytí nanesu pár kapek, a po cca půl hodině vlasy znovu opláchnu).      Vlasy vypadají zdravěji, po použití nejsou mastné, a jsou lesklé. Můžete jej ale používat i na obličej.


Tuto značku můžete objednat buď z eshopu tvojakozmetika.sk, krasnakazdyden.cz nebo ji můžete najít v Praze v Holešovicích ve Vnitroblocku (Signature store & cafe). Už máte nějakou zkušenost s touto kosmetikou, nebo o ní slyšíte poprvé? Napište mi do komentářů! :)

3 komentáře:

Díky za vaše komentáře!