4/07/2017

Friday cosmetics

Přeji všem krásný (ačkoliv prší) pátek!

Necítím se dvakrát nejlépe, a proto jsem se dnes rozhodla pro relax, vzala si notebook, a pustila se do psaní. Mojí další rubrikou budou právě "friday cosmetics", kde vám budu představovat mé oblíbené nebo nové kousky, které zkouším.


Na tuto novinku jsem se opravdu těšila, protože si ji každý chválil. Po rozbalení se mi ihned zalíbilo balení (rtěnka má z druhé strany malé zrcátko, což je velké plus!), je v červeno-zlatém provedení (moje dvě oblíbené barvy). Produkt vypadá kvalitně, dlouho jsem obdivovala květiny uvnitř, a přemýšlím, co s nimi až rtěnku dopotřebuji (což bude za chvíli - používám ji skoro pořád). Hydratuje (má konzistenci balzámu a nezasychá), barva je opravdu krásná (světlá růžová, která je ale výrazná). 

Další novinkou je maska na černé tečky Pilaten. Zajímalo mě, zda maska opravdu funguje tak, jak na videích, kterých je po internetu mnoho. Po vyzkoušení masce dávám 100% za depilaci obličeje (haha). Co se týče černých teček, maska je vytáhla, ale stále jich tam pár bylo. Za cenu cca 250,- je to kvalitní produkt (nedoporučuji objednávat z čínských eshopů - nevíte, co v masce je, a kosmetika vám může spíše ublížit než pomoci). 


Zkoušeli jste už nějaký z těchto produktů? Pokud ano, podělte se se mnou o vaší recenzi, a pokud ne, chtěli byste produkt vyzkoušet?

16 komentářů:

  1. Hezké fotky, a super článek. Mám doma masku a jsem s ní spokojená 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám doma masku, ale moc mi tedy černé tečky nevytahuje. Mám spíše vydepilovaný obličej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky přijde, že mi obličej depiluje více jak vytahuje tečky :D

      Vymazat
  3. Já nemám nic, ale chtěla bych vyzkoušet Kailijumei, protože jsou na ně samé dobré recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku mohu doporučit, je to opravdu zajímavé, a navíc je kvalitní! :)

      Vymazat
  4. Tu Pilaten masku som chcela už dávno vyskúšať.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Ćernou masku chci zkusit už dlouho :-) ale když jsem uklízela kosmetiku a zjistila jsem, že mám otevřených 7 masek.. tak jsem se zhrozila.. a řekla jsem, že musím čtyři vypotřebovat a můžu si koupit znovu.

    OdpovědětVymazat
  6. Oba produkty bych rozhodně chtěla vyzkoušet, hlavně teda tu rtěnku. ♥ Ale před pár dny se můj táta vrátil ze Soulu a přivezl mi nějakou pečující kosmetiku odtamtud, takže zkouším tu. :)
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  7. Masku jsem pouzivala, dokud mi ji nevypatlala dcera. 😂😂 Jinak je skvela, ale musi se spravne pouzit. Opravdu poradne se musi naparit oblicej. A kupuji ji na zbozomatu, za 160. Budu zase muset koupit, styska se mi a oblicej mam zas hruza. 😂😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je velká škoda! 😄 Koukala jsem i na jiné eshopy, ale nebyla jsem si jistá pravostí, a nechci moc riskovat právě s kosmetikou na obličej :)

      Vymazat
  8. Rtěnku s kytičkou jsem také měla, ale bohužel se mi nezbarvila podle mých představ :-) s černou maskou Pilaten jsme doma také spokojeni, hlavně můj přítel, který ji neustále vyžaduje na nos :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že přítel není jediný, který ji používá :D :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!