2/22/2017

OUTFIT #03 - Fav outfits

Protože dnes počasí nepřeje a od rána je ošklivo a zataženo, rozhodla jsem se vám sepsat článek, kde vám ukážu mé oblíbené outfity a kousky oblečení, které ráda nosím a jsou pohodlné.

BLACK, GRAY & WHITE
BUNDA - Zara, PONČO - Reserved, TRIČKO - Reserved, KALHOTY - Bershka, KABELKA - Armani Jeans
 První outfit který tu mám je z podzimu 2016. V tu dobu jsem se konečně odvážila nosit tmavší rtěnky a konturky, a začalo se mi to líbit. Protože podzim nebyl zrovna vlídný na teplejší počasí, nosila jsem pončo, které jsem si naprosto zamilovala, a koupila jsem si hned dvě. Kožená bunda je takový můj základ ve skříni, a proto mám další čtyři (protože jsem je nutně potřebovala), a nakonec nosím jen dvě. Ačkoliv je podzim plný barev, já jsem nosila černou, šedou a bílou. Cítím se v nich dobře, oblečení je pohodlné a nemusím se bát, že mi někde něco kouká nebo leze.

PINK & GOLD
TRIČKO - Zara, HODINKY - Rosefield, KALHOTY - Bershka, NÁRAMKY - Zara
Zima přišla docela rychle a abych pravdu řekla, já nemám žádné zimní oblečení (haha). Teď vážně. Mám bundy, kabáty, ale nemám žádná trička, svetry a další zimní oblečení. Proto nosím vrstvy a pak jsem jak lední medvěd. Na zimu jsem začala nosit černý svetr z Tezenisu, který je příjemný a zahřál mě. A tmavé kalhoty u mě nejsou žádná výjimka a nosím je nejradši. Také jsem si zamilovala zlaté doplňky a musím se přiznat, že jich mám doma opravdu hodně.

RIPPED JEANS & GRAY COAT
BUNDA - Zara, KABÁT - Bershka, KALHOTY - Zara, TRIČKO - Reserved
Protože byly v Bershce slevy, neodolala jsem a musela jsem si koupit ten šedivý kabátek. Ačkoliv to není vidět, má koženkové rukávy a je opravdu z teplého a příjemného materiálu. Z 999,- jsem ho pořídila za 399,-. Je určitě super jak na jaro a studené letní dny, tak i na podzim. Já jsem ho ale začala nosit i teď, protože bylo pár teplých dnů, a tak jsem na sebe hodila ještě koženku a mohla jsem vyrazit do města. Aby toho nebylo málo, v Zaře byly také slevy, a našla jsem si tam opravdu super jeany. Chtěla jsem nějaké obyčejné jeany bez děr, a nakonec jsem si vybrala úplný opak.


BODY & VESTA - Get Styled, KALHOTY - Bershka, BOTY - Lulis
Moje jaro začíná už teď, a pokud sledujete můj instagram, tak jste už mohli tento outfit vidět. Před zimou jsem si koupila tyto červené botky ze stránek LULIS.CZ, kde je opravdu velký výběr oblečení a bot a eshop mohu doporučit, protože jako jeden z mála nabízí kvalitní produkty. K botám jsem ale potřebovala něco sladit a stále jsem nevěděla co si pořídit. Na instagramu jsem ale našla eshop, kde prodávali skvělou červenou vestu, která má stejnou barvu jako botky. Eshop GETSTYLED.CZ vám také mohu doporučit, protože jsou věci z kvalitního materiálu a balíček mi přišel do druhého dne od přijetí objednávky. V poslední době je na internetu mnoho eshopů, které nabízí oblečení z čínských eshopů za opravdu nevídané ceny (produkty jsou předražené) a kvalita už vůbec neodpovídá ceně. Místo krásně vypadajícího trička vám přijde hadr na vytírání. Já se také obávám z objednávání, ale tyto dva eshopy mě velmi mile překvapily a mám s nimi dobrou zkušenost.

Co nejraději nosíte vy? Napište mi do komentářů!

4 komentáře:

  1. Moc pěkné outfity, přesně takový styl se mi líbí. Na tu červenou vestu se chystám už dlouho, ale chci jemnější barvu, spíše nějakou béžovou :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší Ti to, super outfity, skvělá inspirace pro mě :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!