2/18/2017

Blogger inspiration #01

Jelikož vás předtím takové články bavily a měly velkou sledovanost, mám tu pro vás další tipy na blogy a instagramy, které můžete sledovat. Každý měsíc přibude jeden nový článek "blogger inspiration", kde najdete instagramy, blogy a tipy na blogování.


Mým prvním vybraným blogem & instagramem je tato talentovaná slečna ze Slovenska z blogu roseletters. Nedávno jsem ji našla  na instagramu, a hodně mě zaujala její tvorba a kvalitní fotky. Ačkoliv je podle mě teprve s blogem na začátku a tolik článků na blogu nemá (mám raději kvalitu jak kvantitu), určitě si dobře počtete a načerpáte trochu energie i vy. Její instagram zdobí především její outfity a také inspirativní fotky. Už jen z vybrané fotky ze slečny čiší pozitivní energie, a to je přeci to hlavní.

Mojí snad jednou z největších inspirací je pro mě tato německá  blogerka Leonie Hanne, která má úžasné fotky, které mi někdy berou dech. Najdete u ní plno inspirativních outfitů, jak jednoduchých, tak i někdy extravagantních z různých koutů světa, protože hodně cestuje. Někdy se mi ani nechce věřit, že jsou fotky pravé, protože je to až neskutečné. Její články jsou nevšední a najdete v nich mnoho krásných a inspirativních fotek. Má také svůj vlastní eshop s módními kousky. Instagram má celý složený z outfitů, fotek z cest a samých inspirativních tipů. 



Mojí blogerskou a youtube inspirací je IN THE FROW, Victoria. Její blog je snad o všem. Strašně mě baví všechny její články ať už se jedná o její beauty, fashion, travel, food nebo advice. Ačkoliv nemá fotky jako předchozí blogerka Leonie z cest, dohání to svými outfity, které jsou opravdu skvělé a nemá zas takové výstřelky, a proto je pro mě velkou inspirací, která se dá snadno použít. Jedním z důvodů, proč ji sleduji je i ten, že se mi jako jedna z mála blogerek opravdu líbí. Na youtube je plná energie a má opravdu super témata na videa, které se u nás tolik nedělají. 



Dnešním posledním tipem na blogera je tato německá kráska, která píše o módě, cestování, beauty a o homedecoru. Hodně mě baví, když vás blogerky vezmou všude sebou, a vy si přijdete v ten moment kdy čtete článek s nimi. Vklouznete na malou chvilku do jejich života, a to právě dělá i Simone, která v některých článcích ukazuje své bydlení, to jak si zařizuje byt a jak to vlastně vypadá v jejím šatníku. Strašně mě baví její styl oblékání, protože je jednoduchý a u nás snadno napodobitelný. 





Máte nějaké tipy na zahraniční blogerky, které opravdu sledujete a líbí se vám? :) napište mi do komentáře :)

4 komentáře:

  1. Super tipy, já mám oblíbené spíše české blogerky a instagramerky 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé, miluji tyhle články, protože vždy nasbírám inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip :) Také preferují spíše české blogerky :)
    Gingernika

    OdpovědětVymazat
  4. Vyborne tipy. A i tvuj blog se mi.moc libi. ;) davam pravidelny odber. :)
    www.blaznivamama.cz

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!