1/13/2017

All in 2016

Hezké úterý všem!

Protože rok 2017 přišel teprve před 9 dny, rozhodla jsem se sepsat vše, co se mi za rok 2016 stalo. Nebudu psát jenom o tom dobrém, ale i o tom špatném, protože to se v životě taky děje.

"MY GOAL FOR 2017 IS TO FALL IN LOVE WITH EVERYTHING THAT I AM."


#SELFLOVE

Na mé #selflove se ještě pracuje, a nejsem ještě ve fázi, kdy bych byla se vším spokojená. Celý rok jsem se hledala a s tím přišly i další změny jako třeba změna barvy vlasů. A šla jsem od nepovedeného ombré přes světlou hnědou (po které se mi opravdu stýská) až k tmavší hnědé, která mi už zůstala. Nezůstala jsem ale u změny vlasů a přesunula jsem se k mým "kamarádům". Nikdy jsem nepočítala s tím, že je okolo mě tolik lidí, kteří mi prostě nebudou něco přát, a už vůbec jsem to nečekala od těch, které jsem měla nejblíže. Ať už to byla zkouška ve škole nebo jen nějaká prkotina, která se mi povedla. Pokud můžu poradit i vám, tak mějte okolo sebe jen lidi, se kterými si opravdu rozumíte a kteří s vámi nechtějí soupeřit. Nestojí vám za to!

#MIA

Ještě když jsem bydlela u rodičů jsem si přála nějaké zvíře a nikdy se mi nepoštěstilo ho mít. Po 3/4 roce bydlení s přítelem jsme se rozhodli si pořídit kočku. Pes do bytu nebyl v úvahu, protože by jsme se už nevešli do bytu. Miu jsme dostali dva měsíce po mých   narozeninách a když jsme si pro ní jeli, byla to ještě malinká chlupatá kulička (byla poslední z vrhu). Je to mainská mývalí kočka a úplně všechny typické znaky splňuje na jedničku. Vždy si vše vymňouká    (spíš vybrečí, haha), celý den prospí a v 5 hodin ráno   si začíná hrát. Mainka každým coulem. Určitě s ní uvidíte nějaké video nebo článek. :)


#SCHOOLMATE

Za poslední rok jsem si uvědomila, že "kamarádky",   které jsem popisovala u prvního #selflove nepotřebuji. Jsem ráda, že jsem si  našla kamarádku, se kterou sdílím opravdu všechno a vím, že se na ní mohu spolehnout. Nejlepší je, že jsme každá z úplně jiné strany České republiky, a přesto nás baví skoro stejné věci. Tak nějak dokážu vypnout, nebo spíš   přejít do úsporného režimu a užít si chvíli. Doufám, že už okolo sebe nebudu mít falešné lidi a budu můj čas trávit pouze s podobnými   jako je právě Teri. 



#WORK, WORK, WORK

V roce 2016 jsem začala spolupráce s mnoha firmami a s mnoha úžasnými lidmi. Těchto spoluprací si nesmírně vážím (nejvíce právě asi tou s MUFE - kde dělám reklamu právě pro značku MUFE v Sephoře). Nejvíce mě ale naplňuje celkově focení pro blog a právě psaní článků pro Vás. Beru to trochu jako práci. Moc bych chtěla ale poděkovat i firmám, které se mnou spolupracují a věří mi. Poslední měsíc mě opravdu    začaly bavit outfity a celkově focení pro blog a proto se budu snažit přidávat více takových článků.



Bylo pro Vás něco v roce 2016 zlomového nebo opravdu unikátního? Podělte se a napište mi do komentářů! :)

8 komentářů:

  1. Máte moc krásnou kočku! A super fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyvado, tobě sluší snad všechno. Ty vlasy jsou opravdu super a možná lepší v hnědé verzi :) jinak ohledně falešných kamarádů je to čistá pravda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíme se domluvit :) a moc děkuju, už jsem se z toho potřebovala trošku vypsat :)

      Vymazat
  3. Co se týče kamarádů, tak naprosto souhlasím :) jinak ze sephory máš opravdu krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že souhlasíš :) a moc děkuji i za fotografa a vizážistky, které odvedly nejvíce práce :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!