8/20/2016

#ČERVENEC

Ahoj všichni!

Přicházím po delší době s novým článkem, a hlavně s NOVÝM typem článku. Rozhodla jsem se, že Vám budu psát "měsíční deníček s fotkami". Chtěla bych psát hlavně o tom, co zajímavého se mi stalo, a přiblížit to právě s fotkami. Protože byl pro mě zajímavý měsíc červenec, kdy se toho změnilo docela dost, začnu s ním. 

PŘEDTÍM / BOMTON WORK
POTOM / BOMTOM WORK











Hned na začátku měsíce jsem podstoupila asi tu největší změnu, pro kterou jsem se rozhodla. Byla jsem se obarvit. Asi před čtvrt rokem jsem si byla nechat udělat v nejmenovaném kadeřnictví na vlasy ombré. Po pár týdnech se mi vlasy zbarvily do slámově žluté, a vypadalo to vážně šíleně (viz. fotka). Už jsem jen čekala, až mi prameny chytnou do zelena, a já budu za vodníka. Nakonec jsem se rozhodla, že zajdu do Bomtonu, kde mi vše napravily, a já jsem naprosto spokojená skoro dva měsíce. Vlasy mi dělala slečna za mnou, která byla opravdu šikovná, a měla velkou představu o tom, co mi s vlasy udělá. Já jsem přišla s tím, že se chci zbavit slámy, ale dostala jsem vlastně ještě víc než jsem očekávala. Moje vlasy dostaly po hodně dlouhé době luxusní péči, a možná si i troufnu říct, že se mi o něco zlepšily. Celá přeměna trvala zhruba 4 hodiny, kdy jsem byla odbarvená, nabarvená, umytá, promelírovaná a vyfoukaná. Nakonec jsem skončila takhle. Vlasy mám celkově o pár odstínů světlejší, u kořínků mám pár pramenů zesvětlených  a promelírovaných. Ačkoliv na fotkách vlasy nevypadají nic moc (lepší byla moje jednolitá hnědá barva), tak jsem byla ráda, že má světlé vlasy, protože jsem se někdy pekla, a jelikož mám na sobě někdy samoopalovák, vypadá světlejší barva lépe. Rozhodně bych vám chtěla doporučit tento salon, kde vám vlasy upraví podle představ,skoro na křesle při mytí usnete a po pár hodinách odcházíte odpočinutí. 
Dostala jsem se zase po dlouhé době domů a k rodičům přítele, kde jsem natrhala maliny, ze kterých nakonec byly tvarohové (malinové) nanuky. Od mé babičky mám potom přes 10 boxíků, ve kterých mám zmražené maliny, jahody, broskve a další ovoce. Pokud mě sledujete na snapchatu, víte, že miluju smoothie (je už jedno jaké - banán, maliny, jahody, kiwi, pomeranč). Jen ať jde do mě plno vitamínů. A nejela jsem si domů jen pro jídlo, ale také za mým největším miláčkem, kterému už budou brzy 3 roky. 
Máme doma fenu kavkazského pasteveckého psa. Viděla jsem ji asi po dvou měsících, jelikož už tolik nejezdím domů kvůli práci a dalším akcím a blogu a youtube. Doma jsme stihli navštívit i mé rodiče s bráchou, kde jsem okoukla novinky na našem baráku (nebydlíme tam dlouho, a stále je co zlepšovat). Jelikož máme doma malou Miu (se kterou plánuji video), měli jsme si sebou, a museli jsme dávat pozor, aby se nechytla s dalším kocourem v baráku, takže to byl docela zajímavý víkend, a já byla šťastná, že jsem se pár dnů nemusela starat o bydlení, jídlo a všechno co se točí kolem samostatného bydlení.
A když jsem už nakousla téma jídla? Dělala jsem domácí homemade pizzu, která se mi vážně povedla! Jelikož nesnáším pizzu z metra, která čvachtá, ráda si dělám pizzu doma sama. Na tuhle jsem použila žitné placky na pizzu (koupíte je v Lidlu), pomazala jsem je rajským protlakem (můžete použít i lepší kečup), poskládala jsem na ně šunku, vysočinu (můžete si dát vlastně co chcete a co máte rádi), nastrouhala parmazán a mozzarellu a strčila na 20 - 25 minut do trouby. 

Co zajímavého jste zažili za červenec vy? Napište mi! :)









4 komentáře:

  1. Já toho zajímavého za červenec zažila hafo. Ale vždycky se všichni strašně diví a trochu i baví nad jednou konkrétní věcí, která ale zrovna mě přišla uplně normální – pracovala jsem na hřbitově :D.

    http://fellienm.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda tato "shrnutí", člověk si udělá hezký obrázek o proběhlém týfnu! :) Jsem tu dnes poprvé a ta "profilová fotka" je naprosto dokonalá!! Krásná barva rtěnky a prostě fakt top! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkala jsem si, že by bylo fajn něco podobného sepsat, a jsem ráda, že je na to takový ohlas :) ... jinak moc ti děkuju za hezký kompliment! :) rtěnka je z MUFE, a můžu ji jen doporučit! :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!