6/29/2016

Kde beru energii?


Ahoj všichni!

Protože jsem začala chodit do práce, mám o něco méně času na psaní, ale dnes jsem si udělala čas, abych se s Vámi podělila o jeden super tip na doplnění energie, když Vám chybí. Často jsem byla hodně unavená a líná vůbec vstát a začít něco dělat (hlavně o zkouškové). Nakonec jsem ale našla něco, co je zdravé, chutná dobře a nestojí tolik. Jedná se o Matcha Tea, který můžete najít například na Floře (v posledním patře). Dnes Vám představím svůj ENERGY balíček.

TEA PACK se zelenými sáčky jsem zkoušela už několikrát. Čaje jsem si dělala zatím jen studené, a přidávám do něj jablkový sirup, aby byl čaj sladší. 
BIO - TYČINKA je bez lepku a složení je z BIO potravin. Stále si ji ale šetřím na "horší časy" (haha). 
PUDING bez lepku a s příchutí ananasu? Ano, prosím! Puding můžu vřele doporučit, protože lepší jsem neměla. 
ŠEJKR B nosím v kabelce do práce i jen tak když jdu s kamarádkou. Díky velikosti nemusím nosit velké kabelky nebo pet lahve.



Tyto produkty ale nejsou vše, co MATCHA TEA nabízí. Můžete na e-shopu najít sušenky, matcha čokoládu, ale také ovesné kaše a balení za výhodnější ceny. Všechny produkty si můžete koupit na e-shopu.

Jsem typ, co se učí na poslední chvíli a je vzhůru dlouho do noci, a proto jsem zkusila pít Matcha Tea večer a ráno před zkouškou, a nakonec ačkoliv jsem polovinu neuměla (možná i víc haha) jsem ji nakonec dostala. Cítila jsem se plná energie a potřebovala jsem něco dělat. Proto jsem stihla nafotit vše o čem chci psát, upravila jsem fotky a v diáři si vyznačila kdy chci co vydat a co kdy napsat. 


Pokud jste věčně unavení, nic se vám nechce a nejradši byste leželi celý den v posteli, doporučuji právě tento matcha čaj, který vás zvedne z postele a donutí vás opravdu něco dělat!






8 komentářů:

  1. Ten puding určitě vyzkouším. A ten šejkt. Super velikost. A vypadá pěkně stylově. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem za velikost šejkru ráda, hezky se mi vejde do kabelky a nezabírá tolik místa :)

      Vymazat
  2. Jééj, tak tento článok mi celkom pomohol. Ďakujem za inšpiráciu ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * life lately * ♡

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle puding znám v jiných příchutích. Nejradši mám čokoládový a ted' mi ve špajzu ještě leží meruňkový jsem zvědavá jaký bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem chutnala zatím jen tento, ale vyzkouším určitě i další, díky za tip :)

      Vymazat
  4. Také piju, a musím potvrdit, že mě to dokáže nakopnout. Super článek a doporučení! :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!