5/26/2016

#2 INSTAGRAM


Hezký čtvrtek všem!

Protože v sobotu odjíždím na celý týden pryč, rozhodla jsem se před odjezdem sepsat dalších pět mých oblíbených instagramových profilů. 

Ačkoliv jsem tuto slečnu začala sledovat nedávno, hned jsem si její fotky zamilovala. Žije na Bali a musí mít opravdu skvělý život. Je to blogerka, a její blog najdete ZDE. Každá fotka kterou na instagramu najdete je plná inspirace, a musím říct, že jí velmi závidím (v dobrém slova smyslu). Vždy jsem ráda cestovala, a poslední dva roky mi to moc nevychází. Takže kdo stejně jako já nemáte čas na cestu do ciziny, sledujte tento profil, kde najdete plno inspirace, kam se vydat na cestu do neznáma, nebo se jen zajet podívat na nádherné místo jako je Bali. 


Ačkoliv jsem nechtěla vybírat "známé" holky české republiky, vybrala jsem profil této slečny, u které se mi líbila skvělá kvalita fotek, a plno tipů kde si koupit super oblečení, kde zrovna probíhají slevy, recenze na vyhledávanou kosmetiku, recenze na eshopy nebo tipy kam zajít na jídlo nebo co dobrého si dát na cestách. Našla jsem dokonce i odkaz na její BLOG, který stojí za rozkliknutí. 









Jako další jsem vybrala blogerku Elišku Hudcovou, kterou se oplatí sledovat. Nevěnuje se jen jedné věci, ale hned několika, a můžete to vidět na fotkách. Věnuje se módě, cestování, fitness nebo home decoru. Dělá ale také videa ze svých cest a píše blog, který můžete najít ZDE. Na blogu najdete jak informace o tom, kam cestuje, ale i to co si na sebe oblékne nebo na jaké akci zrovna byla. 









Ačkoliv si podle jména můžete říct, že se jedná o cizinku, mýlíte se. Jedná se o českou blogerku Barboru Ondráčkovou, která cestuje po světe a píše svůj blog v angličtině. Každý den ráno můžete vidět úžasné snídaně, inspirativní outfity, nákupy nebo co má v šatníku. Není to zrovna jeden z profilů, který je český, ale líbí se mi právě to "zvláštní" ačkoliv je to češka a tolik se její články a fotky podobají cizinkám. Její blog najdete ZDE.







Poslední profil, který jsem vybrala je této slečny se zlatýma rukama! Jako každá holka miluji kytky a ještě víc krásně naaranžované. Tato slečna je nejenom krásná, ale také opravdu šikovná, a umí z krásy udělat ještě větší krásu. Ačkoliv nemá žádný blog, na jejím instagramu najdete plno krásných kytic a hlavně inspiraci k tomu si nechat nějakou květinu uvázat. Je svatební designérkou a váže květiny na svatby. 



Doufám, že se Vám tento "díl" instagramové inspirace bude líbit jako ten první, u kterého mě překvapil velký zájem. Zuzka

6 komentářů:

  1. Ani jednu zatím neznám,ale hned omrknu jejich blogy a instagramy <33 ale podle ukázky kterou si sem vložila mají božské fotky :))
    Díky za tipy na instagramerky a blogerky😄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tvůj komentář, a doufám, že se ti některý z instagramů zalíbí :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Znám jenom Anie Songe a musím říct, že její ig je dokonalý! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  4. Neznam ani jednu ale podivam se na ne. Instagram jsem jednu dobu strasne nechtěla a ted pridavam denne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju Annie, ale koukám, že je plno skvělých instagramů, které jsem ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!