4/11/2016

#springmood


Pochmurný pondělní den Všem!

Protože dnes není moc hezky, rozhodla jsem se zpříjemnit den mně i Vám. Určitě všechny holky mají rády květiny, a protože jsou po Praze samá drahá květinářství, zamířila jsem na trhy. Navštívila jsem trh na Náměstí Republiky, kde je plno stánků jak se zeleninou a ovocem, tak i kovářství, a plno dalších zajímavých stánků. Dnes mě ale zajímal stánek s květinami. Už jednou jsem si u nich kupovala květiny, a vydržely mi opravdu dlouho, a proto jsem neváhala s koupí.
Stánek se jmenuje "KYTKY OD PEPY". Dokonce jsem našla i jejich internetové stránky, na kterých najdete ty nejrůznější kytice a rady a tipy, jak se o koupené květiny starat. Protože ale nemají stánek jen na Náměstí republiky (PO - PÁ od 08:00 - 18:00), najdete je například i v jejich kamenném obchodě "KYTKÁRNA" v obchodním domě Bílá Labuť. Najdete ale jejich stánky i na Holešovické tržnici (hala 22), v sobotu na Náplavce, v Dejvicích na trzích na Kulaťáku nebo v  pátek na Andělu. 
"Nabízíme jako úplnou novinku na českém trhu dopravu kytice ZDARMA do 120 minut od Vašeho nákupu. Jedinou podmínkou je výběr kytice v Kytkárně a adresu závozu v Praze."
Nezní Vám to skvěle? Zaplatíte levně za velkou kytici, a ještě Vám ji dovezou zdarma domů. 

 
www.kytkyodpepy.cz
 Je jen na Vás jako budete chtít, aby kytice vypadala. Zde máte inspiraci ze stránek.
Tulipány - 15,-/ks
Růže - 15,-/ks
Gerbery - 15,-/ks
Karafiát - 15,-/ks
Kala - 45,-/ks
Lilie - 45,-/ks
Lilie "královská" - 70,-/ks
--------------------------------------------------
a) Slunečnice z růží - 450,-
b) 100ks růží - 1500,-
c) Karafiáty s gerberou - 330,-
d) Kala a zelené - 550,-


A co jsem si vybrala já? Protože na všech stáncích vidím tulipány a podobně, rozhodla jsem se koupit si 10 narcisek, které mě vyšly na 39,- a k tomu jsem si nechala dát borůvčí. Celá kytice mě vyšla na 50,-.

 Doufám, že se Vám tento článek líbil, a já se na Vás budu těšit příště! Zuzka



10 komentářů:

  1. Minule jsem se taky zastavila na Náměstí Republiky a byla jsem ohromena, že lilie stojí 49! :D a máš krásnou kabelku ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tulipány jsou nádhera. A po dlouhé době konečně vidím nějakou recenzi bez spolupráce. A díky za tip kam na nákup květin :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejdříve chtěla tulipány a narcisy, ale nakonec mi to květinář vymluvil. Spolupráci s nimi nemám :). Určitě se tam podívej :) díky za komentář

      Vymazat
  3. Já miluju kaly, které stojí hodně, ale koukám, že tady stojí o 25 korun méně než v květinářstvi :) já mám ráda takové trhy:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty svázané kytice vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se podíváš na jejich stránky, najdeš jich tam o mnoho více a najdeš tam i ceny. Děkuji za komentář :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!