4/20/2016

OOTD - spring vibes



Hezkou slunečnou středu všem!

Protože mi dnes odpadly hodiny ve škole, rozhodla jsem se pro Vás připravit PRVNÍ článek s outfitem, který jsem slibovala.

Dnešní outfit je focen ve Vojanových sadech, kde jsem byla fotit s Vojtou Bojdou, kterého můžete najít na internetových stránkách. Protože je v posledních dnech hezky, rozhodla jsem se pro lehčí oblečení.




Outfit jsem pojala hodně jarně, a nenajdete na mě nic teplého. Koženková bunda značky CHILLIN, kupovaná na konci roku 2015 v OC Černý Most v krámě CROPP, a protože ji určitě nebudou mít v prodeji, dám Vám sem alespoň odkaz na jejich internetové stránky, kde najdete plno věcí na léto. Křivák je jen do půlky zad, a je z kvalitní koženky. Protože jsem tento obchod navštívila poprvé, moc jsem neočekávala, ale musím přiznat, že se mi nosí dobře, a hezky vypadá. Dalším kouskem je pruhovaný halenkový top, který jsem si pořídila v H&M na Příkopech. Ačkoliv mi je o něco větší (byl to poslední kousek!), a přední část mi trošku poletuje, tak jsem s ním spokojená, a na teplé letní dny je jako dělaný. Stál mě okolo 200,-. Já a kalhoty! (haha). Pořád sháním nové a nové a nemůžu najít ty správné. Dnes Vám ale představím tyto z obchodu BERSHKA, které jsem koupila vcelku nedávno. Mají ohrnuté nohavice a jsou slim fit. Stály mě necelých 600,-. Dnes už je ale nemám, protože byly z jemnějšího materiálu, a roztrhly se mi. Posledním kouskem jsou boty ze stránek BONPRIX. Odkaz na balerínky najdete v tomto odkazu. Ačkoliv jsem měla balerínky jen dvakrát na sobě, musím říct, že jsem s nimi spokojená. Jako doplněk jsem si vybrala sluneční brýle z Aliexpresu, které jsem ukazovala v posledním HAULU.

Pokud budete mít nějaké otázky, stačí napsat do komentáře!
Těším se na Vás u dalšího článku, Zuzka :)

14 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit, hlavně ta bundička :)

    OdpovědětVymazat
  2. Koukala jsem na brýle, dala bys mi do komentáře odkaz prosím? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super outfit, jen škoda že není moc hezky..

    OdpovědětVymazat
  4. Krása Zuzi, jen škoda, že ti dělá tílko "vypouklinku", jinak ti to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to dohromady super :) jen to psaníčko bych nahradila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi pak došlo, že nic v této barvě nemám, a tudíž ho nemám s čím kombinovat :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!