3/13/2016

WORLD of BEAUTY & SPA



Krásný nedělní den všem!

Protože jsem měla tu možnost se zúčastnit právě World of Beauty & Spa na výstavišti v Letňanech, připravila jsem si pro Vás speciální článek.

Tato akce se konala 11. - 12.3 2016. Šla jsem ale jen v sobotu, protože mě zaujal program. Ten začínal od 10:00, a já jsem se divila, že jsem to vůbec stihla. Hned před vchodem byly dvě fronty, a já se modlila, abych tam nemusela čekat. Díky bohu! Byla to fronta na lístky, které jsem už měla.

V 10:10 začínala na hlavním pódiu Beauty & Fitness Cup 2016 (soutěž v naturálním fitness). Jak můžete podle fotek vidět, přišla jsem o něco později, a proto jsem nestihla celkové představení žen. Stihla jsem ale celé představení mužů! (haha :D)

Ačkoliv se mi tento.. sakra co to vůbec je?
Prostě se mi to nelíbí. Nikomu ale vůbec neberu to, že se to líbí a že to dělají. Je to podle mého až moc, a ta barva?

Abych dopsala tuto část, nestihla jsem vyhlášení, ale abych řekla pravdu, moc mě to netrápí!



Protože ale určitě čekáte na něco jiného než na obarvené pomeranče, jdeme dál, a to ke kosmetickým stánkům, které jsem navštívila.

Protože miluji všechno voňavé, strávila jsem asi tři hodiny právě u tohoto stánku. Jak můžete na fotkách vidět, měly opravdu mnoho různých druhů bomb do koupele, různé šampony, svíčky nebo třeba mýdla. Protože jsem si z tohoto super stánku odnesla plno věcí, nebudu o tom více psát, a vy se můžete už brzy těšit na článek!

Alespoň Vám tu nechám odkaz na jejich internetové stránky, kde toho najdete mnohem a mnohem víc.




Další věcí, o kterou bych se s Vámi chtěla podělit jsou fotky a videa z módních přehlídek. Jak jsem na začátku psala, v sobotu byl opravdu zajímavý program. Já jsem se moc těšila na přehlídku oblečení.
Od 11:30 se konala přehlídka "Krajkové pokušení s FASHION ISLAND". Ve Fashion Show předváděla Taťána Makarenko, Nikol Švantnerová, Lucie Hadašová, Karolina Mališová, Natálie Myslíková a nebo Nikol Bechyňová. A protože jsem si vše nahrávala, rozhodla jsem se vše zpracovat do videa, a proto si i vy můžete užít (ačkoliv v jiné kvalitě než já) MÓDNÍ PŘEHLÍDKU PLAVEK A LETNÍHO OBLEČENÍ.

Další módní přehlídkou, na kterou jsem netrpělivě čekala byla právě přehlídka SALONU DELTA, která přišla s krásnými modely. Já jsem se zamilovala do šatů na Natálii Myslíkové, protože byly nejzajímavější, a šaty jí slušely. Ačkoliv mám na obrázku společenské šaty, v přehlídce byly i svatební šaty, a stejně jako jsem natáčela předchozí show, natočila jsem i tuto. Odkaz můžete najít ZDE.





Abych ale nezapomněla, na molu byly i další přehlídky, a to například móda od návrhářky Anny Tejklové, a její přehlídka byla především o šatech a sukních, které jsou ručně malované, a látky jsou z České republiky nebo Itálie. Mně samotné se některé kousky líbily, ale oblečení bych radila spíše starším. Pokud by jste se chtěli podívat na Anninu tvorbu, stačí se podívat na ANNA ANNA, kde najdete celý sortiment.





Poslední show, na kterou jsem se koukala byl "FOTO MAKE-UP SEASON", pod taktovkou Štěpánky Podroužkové. Soutěže se účasnilo sedm dívek, a jak název napovídá, jednalo se o líčení ročního období. Vizážisté měli 45 minut na líčení, a v soutěži se hodnotila technika práce, detail make-upu, detail očí, detail rtů a celkový dojem looku. Mně se nejvíce líbila slečna s růžemi na hlavě a slečna vpravo dole, která měla znázorňovat podzim. Tato soutěž traduje od roku 2006, a pokud chcete vidět všechny finalistky a jejich looky, můžete se podívat na stránky právě zmiňované Štěpánky Podroužkové, kde se můžete podívat i na minulé ročníky této soutěže.

Pokud se chcete o této události dozvědět více, a nebo ji navštívit, stačí se podívat na World of Beauty and Spa.
Doufám, že se Vám tento článek líbil, a brzy se můžete těšit na slíbený Bomb Cosmetics! Zuzka

5 komentářů:

  1. Ty šaty od salonu Delta, to je nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty make-upy vypadají skvěle, a ty šaty, jsou krásný, škoda že už mám po maturáku :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, taky jsem si říkala jaká je škoda že už jsem starší :D

      Vymazat
  3. Jako takovou postavu bych chtěl taky mít, ale to bych asi nesměl dělat copywritera a být celý den u počítače. Jako chodím sice do posilovny a čas od času na masáže Brno, ale i tak to prostě na mě zase tak moc vidět není a celý den sezení se na mě podepisuje a to i přesto, že o víkendu se snažím hýbat.

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!