3/08/2016

KOSMETIKA MOJE - recenze



Krásný den všem, a to hlavně ženám!
Protože je dnes den žen, připravila jsem si pro Vás něco z kosmetiky. Na narozeniny u mě přistál balíček od KOSMETIKA MOJE. V balíčku jsem měla plno super věcí, které Vám teď ukážu.

MATUJÍCÍ KOMPAKTNÍ PUDR č. 1

První věcí, ze které jsem měla největší radost byl právě tento matující kompaktní pudr. Jelikož mám světlou pleť, udělalo mi radost právě to, že jsem dostala nejsvětlejší verzi.

"Sametově jemný pudr perfektně matuje pleť a minimalizuje její nedokonalosti" 

S tímto tvrzením musím souhlasit. Pudr jsem si zamilovala, a starý pudr jsem zavřela do kosmetické taštičky. Používám ho hlavně na zafixování make-upu. Pokud někdo nemá světlou pleť jako já, může si vybrat ze dvou dalších tmavších odstínů. Tento výrobek můžete najít zde.



OČNÍ STÍNY QUATRO č. 6

Jak už asi název napovídá, jedná se o čtyři oční stíny. Abych se přiznala, nedělám si nějaké výrazné líčení, a co se týče očí, tak už vůbec ne. Včera jsem se do toho ale pustila, a musím říct, že tmavý červený stín vypadá skvěle. Stíny práší minimálně, ale radila bych líčit oči před nanášením make-upu. Mají také skvělou pigmentaci, a barvy na víčku vypadají skvěle. Na stránkách ale najdete i další kombinace barev.

Odkaz k těmto skvělým stínům najdete zde, a stojí 69,-, což je podle mého dobrá cena. 



RTĚNKA ZVLÁČŇUJÍCÍ č. 11
Do čeho jsem se tento měsíc zamilovala? Určitě do této rtěnky. Jak jsem už v jednom z článků psala, bála jsem se nosit výrazné rtěnky. S tím je už ale ámen, protože tuto nosím každý den. Je lesklá, nemusím ji nanášet několikrát a vydrží opravdu dlouho. Když se rozhodnete pro tuto rtěnku, zamilujete si jibi kvůli tomu, že voní po kávě. 
"Obsahuje včelí, kandelilový a karnaubský vosk."
Nejen, že vykouzlí skvělou barvu na rtech, ale také hydratuje rty, což je další plus. 

Doporučuji! Najdete ji zde, a stojí 49,-!



  GELOVÝ LAK NA NEHTY 02
Novinkou na e-shopu kosmetiky moje jsou právě gelové laky na nehty. V mém balíčku jsem našla tento lak v baby pink barvě (odstín 02). Protože jsem si už přes rok nelakovala nehty (nosím akrylové), nemohu Vám proto dát objektivní hodnocení laku. S jistotou Vám ale mohu říct, že má lak hustý a široký kartáček, se kterým si nehty nalakujete raz dva. 

"bez nutnosti použít UV lampu"
             
Odkaz na baby pink lak najdete zde, a pokud se rozhodnete pro objednání, zaplatíte za něj 50,-. 



Doufám, že se Vám něco z KOSMETIKY MOJE zalíbilo. Za sebe mohu tento e-shop doporučit (určitě ne kvůli spolupráci). S produkty jsem spokojená, a chtěla bych tímto poděkovat KOSMETIKA MOJE za balíček a plno skvělých produktů!

4 komentáře:

  1. Ačkoliv jsem o této kosmeticd nikdy moc neslyšela objednala jsem si pár kousků, a musím říct, že jsem také spokojená. Mám doma navíc lesk, který nestál moc, a vydrží opravdu dlouho. Super článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se článek líbil, a hlavně zkušenost s eshopem :) diky za komentar! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pudr vypadá docela super :) z kosmetika moje jsem zatim nic nezkousela, ale videla jsem uz vice recenzi na tuto znacku. Planuji take neco objednat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty stiny jsou zajimave :) koukala jsem na eshop a maji nizke ceny ale po vsech recenzich skvela kvalita :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!