2/20/2016

NEW IN COSMETICS



Ahoj všichni!

Ještě před mým "narozeninovým týdnem" jsem se rozhodla si pro Vás připravit něco málo z mých nákupů kosmetiky a mých oblíbených kousků, které ráda používám.

DERMACOL
Aroma Rituals
 Krémy a sprchové gely od Dermacolu přímo miluji. Přivedl mě k nim přítel, a od té doby nemáme doma snad žádný jiný sprchový gel. Sprchový gel je s vůní hroznů a limetky a musím říct, že na těle zůstane vůně opravdu dlouho!
Tělové mléko a krém na ruce jsem dostala k Vánocům, a musím říct, že si je nemůžu vynachválit. Krém používám, skvěle hydratuje, a nemám už tolik suché ruce. Tělové mléko používám na hydrataci po vyčištění pleti. Tyto dva krémy mám s vůní belgické čokolády, a musím říct, že mi vůně hodně připomíná vůni Studentské pečeti.

CLEAR SKIN
Protože už pár měsíců nemám problémy s pletí, kupuji si na čištění pouze odličovací vodu. O produktech od značky MIXA jsem slyšela samé klady, a proto jsem chtěla také něco vyzkoušet. Vybrala jsem si proto tuto odličovací vodu na citlivou, mastnou a problematickou pleť (používám ji i na odličování očí). Můžete se na ní podívat TADY. Je bez alkoholu a parabenů a mohu ji doporučit. 
Odličovací tamponky určitě všichni známe, a proto se můžu vrhnout na poslední produkt, a tím jsou tyto pásky. Já jsem si je koupila na otestování, a myslím, že jsou k ničemu (v DM za 45,-).

MARC JACOBS DAISY DREAM
Jeden z mých nejkrásnějších dárků k Vánocům. Sladká vůně z ostružin, grapefruitu, kokosové vody, jasmínu a vistárie. Flakonek se sedmikráskami tvoří krajku, a ačkoliv mám 100 ml balení, s voňavkou šetřím, protože jsem prostě šetřil (jak na co!). Za mě tuto krásku mohu doporučit všem, co mají rádi sladké a jemné vůně. 

MAKE - UP HELPERS
Protože mám vcelku pleť bez pupínků, koupila jsem si "levný" make-up na sjednocení barvy pleti. Je od miss sporty, a míchám si ho s niveou, takže mám domácí BB cream. Protože mám světlý typ pleti, beru si make-up vždy nejsvětlejší (002 light). Více informací najdete ZDE. Další kravinkou, kterou jsem samozřejmě musela mít je Match Perfection od RIMMEL ZDE. 2v1 korektor a highlighter. Já ho používám jen jako rozjasňovač, abych zakryla kruhy pod očima. Odstín 010 ivory. Dalším produktem od DERMACOL je tato "1000 lashes" řasenka, se kterou moc spokojená nejsem. Dříve jsem používala od dermacolu "imperial mascara", se kterou jsem byla spokojená, a mohu ji všem doporučit. Protože mi došla, a v drogerii ji měli vyprodanou, koupila jsem si právě "1000 lashes".Ta mi řasy slepuje, a moc objemu nedodává. Další dva kousky od značky ESSENCE, jsem objevila v DM. Dlouhotrvající rtěnka v odstínu "blush my lips" se stala mojí láskou. Jak jsem si na nový rok psala do wishlistu, že chci začít nosit viditelné rtěnky.. jupí, už jednu mám! A lesk na rty v odstínu "01 shy beauty", který je zařazen do končících produktů, a já jej koupila za 34,-. Mojí velkou láskou je poslední dobou paletka od THE BALM, se kterou jsem spokojená. Zatím vám k ní nic nechci prozrazovat, protože plánuji článek na tuto kosmetiku. Posledním kouskem je štětec, který jsem si v poslední době také oblíbila. Skvěle se s ním roztírají korektory, a na nic jiného ho nepoužívám. Stál mě asi 120,- a nemůžu si ho vynachválit!

Doufám, že se Vám dnešní článek líbil, Zuzka.

15 komentářů:

  1. Pěkné produkty, hlavně první fotka s gely mě zaujala) mám je také ráda <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Sofi, já je mám oblíbené kvůli té skvělé vůni :) díky za komentář! :)

      Vymazat
  2. Tak na tu paletku od The Balm se moc těším :) také zvažuji koupi, ale pořád jsem se neodhodlala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuji větší recenzi právě na značku The Balm, tak se máš na co těšit. Ohledně této.. Jsem s ní spokojená, je to jako 3v1 (tvářenka, stíny na oči a highlighter) takže jsem spokojená :)

      Vymazat
  3. Ta Mixa je super, mám ji doma a jsem také spokojená :) jednou jsem tuto řasenku měla, a žádné problémy jsem s ní neměla.. To je divné :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám mixu poprvé, a nemohu si stěžovat :) ... Podle mě jsem si vybrala nějakou špatnou :D

      Vymazat
  4. Přesně tuhle paletku od TheBalm mám taky! A i bronzer (kterej je prostě peckovej) a neviditelnej pudr :) TheBalm to prostě umí <3!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s touto paletkou nesmírně spokojená :) a hlavne male baleni, a plno veci uvnitr, to me bavi :)

      Vymazat
  5. Krásné věcičky sis pořídila, ale nejvíce mě zaujal ten zvláštní štětec. Ale sem ráda, že jsem u tebe našla názor na tuto řasenku od Dermacolu. Chtěla bych nějakou také vyzkoušet, ale jak vidím Imperiálka bude nejlepší volbou.

    http://fashionweltlilly.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětec mě mile překvapil, viděla jsem ho v make-upových videích a chtěla jsem ho zkusit. Používám ho hlavně na korektor, a rozmaže ho lépe než štětec a nebo beautyblender :) díky za komentář! :)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. takže tú "kefku" na makeup používaš na korektor? Lebo teraz to vidím ako riadny hit na YT a prišlo mi to divné si s tým nanášať makeup :D mám pocit, že klasické štetce nevytlačí nič.
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Problém je v tom, že té kosmetiky je skutečně moc. Jak pánská, tak dámské. Třeba moje žena si oblíbila služby v kosmetika Praha 1, kde ji zároveň doporučují produkty přímo jí dělané na míru. Teda není to jako jí na míru, ale víte, jak to myslím? Prostě jí to sedí. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!