1/08/2017

OUTFIT #01 Winter coat & overknee boots


Hezkou neděli Vám všem!


Už na podzim jsem si kupovala tenhle černý kabát z Manga, který jsem vytáhla asi třikrát. Kupovala jsem ho ve Fashion Aréně, kde byl z původních 2500,- zlevněný na 750,-, a tak jsem ho tam přeci nemohla nechat. I když je to velikost S, vypadá jak velikost XL (haha). Je z jemné vlny a uvnitř je z kvalitní koženky, která v zimě opravdu nezahřeje, a proto musím nosit svetr, což je pro mě mínus, protože neholduji vrstvení. Ačkoliv se mi hodně líbil, nevěděla jsem, k čemu ho sladit. Nosila jsem většinou černé kalhoty a tenisky, ale teď po Vánocích mám další krásný kousek, který mi kabát doplní a outfit ozvláštní.


Hodně dlouho jsem sháněla obyčejné džíny, protože jsem stále dokola nosila černé nebo tmavě modré slimky. A jelikož jsem v úterý udělala zápočet, rozhodla jsem se se odměnit a šla jsem hledat obyčejné modré džíny bez děr a dalších prkotin. Asi už vidíte, jak moje hledání dopadlo. Domů jsem si donesla úplný opak toho, co jsem vlastně chtěla. V Zaře jsem si našla tyto krásky, které vypadají jak ocákané bílou barvou a roztrhlýma kolenama a vyšly mne na něco okolo 599,-. A jako třešničky na dortu jsou kozačky a kabelka, kterou jsem našla pod stromečkem. Kozačky jsou se zlatými detaily na straně, jsou na nízkém podpatku a jsou opravdu pohodlné. Stále jsem nějaké hledala, ale žádné se mi nelíbily natolik, abych si je koupila. Nakonec to za mě vyřešil přítel, a koupil mi tyto. Má stará AJ kabelka už volala o zastoupení, a já si místo ní vybrala tuto od Liu Jo, kterou jsem si dala pod stromeček. Je kvalitně zpracovaná, má uvnitř hodně kapsiček a vepředu má zlatý řetěz a plyšovou bambulku.

Jak se líbí Vám tyto zimní dny a co nosíte nejraději vy? :)

16 komentářů:

  1. CUDOWNY post,przetlumaczylam sobie haha!
    wiktoria-kozlowicz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, jsem ráda, že jsi to všechno přečetla! :)

      Vymazat
  2. Krásny outfit, mám pocit, že máme podobne, ak nie aj rovnaké čižmičky:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  3. Super outfit, sedí mi k tobě :) odkud máš kozačky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, abych řekla pravdu, nijak jsem to nezkoumala, takže nevím, ale myslím že z Deichmanu :)

      Vymazat
  4. My už musíme dát někdy sraz! Opravdu super outfit! Moc se mi líbí ten kožíšek :) a máme asi stejné nebo podobné kozačky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to skvěle :) všechno ti padne :) a krásná kabelka! Taky bych už potřebovala nějakou kvalitnější :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně sladěný outfit. Ale ty kozačky? Ty jsou parádní, skvěle ti sedí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, kozačky jsem si taky zamilovala, a nosím je skoro pořád :)

      Vymazat

Díky za vaše komentáře!