12/24/2016

Christmas FRAIS MONDE


Krásné Vánoce všem!

Protože jsou dnes Vánoce a já jsem dlouho nepřidala žádný Vánoční článek, dnes s jedním přicházím. Dříve než ale začnu s recenzí na tyto produkty, bych Vám chtěla popřát krásné Vánoce, bohatého Ježíška (ačkoliv o dárky nejde), a svátky oslavte především s blízkými.
Dnes Vám představím italskou značku FRAIS MONDE, která vyrábí opravdu krásně voňavé produkty. V jejich sortimentu najdete pěny do koupele, krémy na ruce a parfemované vody. Parfemované oleje jsou hypoalergení, neobsahují alkohol ani konzervanty, a proto jsou dobré pro ty, kteří mají citlivou kůži. Produkty opravdu krásně voní a všechny najdete na eshopu elnino.cz. Všechny produkty najdete od 200 - 400,-.
FRAIS MONDE CHERRY BLOSSOMS
(pěna do koupele - 200ml)

Pokud hledáte voňavou pěnu do koupele, už nemusíte hledat dál. Jedná se o vůni třešní, a musím uznat, že to není ta parfemovaná pěna, kterou najdete všude (je bez parabenů), ale má příjemnou přírodní vůni, při které můžete relaxovat. Obsahuje termální minerální soli, které mají lékařské účinky, a výtažky z měsíčku lékařského. Navíc má opravdu hezký obal, což je jen další plus k produktu. Najdete ho na eshopu, kde najdete také další produkty s touto vůní (krém na ruce, tělový krém, toaletní vodu, parfemovanou vodu nebo dokonce parfemovaný olej. 
FRAIS MONDE POMEGRANATE FLOWER
(MELOGRANO - TRAVEL SET)

Tuto cestovní sadu jsem si naprosto zamilovala. Byly v ní tři produkty, které určitě upotřebíte a určitě si některý z nich zamilujete. Našla jsem v ní pěnu do koupele (200ml), tělovou vodu (125ml) a tělový krém (200ml). Jelikož doma nemám vanu, vezu si pěnu do koupele na vánoční svátky domů, kde si ji 100% užiji. Nejvíce mě ale zaujala tělová voda, která opět neobsahuje žádné parabeny ani alkohol, a voní po granátovém jablku. Je to krásná přírodní vůně, která na vás dlouho vydrží. Tělový krém je hydratační a vůně na kůži vydrží opravdu dlouho.


Jakou tělovou kosmetiku používáte vy? Pokud máte s FRAIS MONDE zkušenost, tak mi napište do komentářů! :) 

4 komentáře:

Díky za vaše komentáře!