2/16/2016

SEFIRKA.CZ



Hezký den všem!

Ačkoliv jsem se začala plně věnovat psaní teprve nedávno, mám velkou příležitost, a to spolupracovat s e-shopem SEFIRKA. Ačkoliv jsem si nikdy neobjednávala produkty z internetových obchodů, tímto jsem byla mile překvapena. Komunikace s obchodem byla rychlá a já jsem byla spokojená. Balíček mi byl poslán přes zásilkovnu, což pro mě bylo také milé překvapení, protože ji mám nedaleko. Do rukou se mi dostal tento balíček, a já se těšila, až ho rozbalím, ačkoliv jsem věděla, co v něm bude, protože jsem si produkt cíleně vybrala.


Po rozbalení balíčku mě čekalo překvapení, a to ve formě dalšího produktu z obchodu. Oba produkty byly zabalené v ochranném obalu a  (Také jsem byla radostí bez sebe, když jsem mohla na chvíli praskat obal :D. Doufám, že to ještě někdo dělá.)

I když si to nechci přiznat, mám hodně poškozené vlasy kvůli tepelným úpravám. Ať už je to žehličkou nebo fénem. Proto jsem si vybrala regenerační šampon značky Brilliantine, a jako bonus jsem dostala šumivou koupelovou bombu s vůní levandule, která provoněla celou krabici.

A protože jsem na vše moc rychlá, na stránkách jsem přehlédla, že je šampon v 750ml balení, a to pro mě bylo další překvapení.

Teď už ale k produktům!





BRILLIANTE ŠAMPON zn. MARINE

Tento šampon jsem si vybrala kvůli jeho regeneračním účinkům. Šampon má v sobě výtažky z černých mořských řas a vitamínů, které blahodárně působí na vlasy a vlasovou pokožku. Šampon dodává vlasům lesk, vitalitu a poddajnost.

Cena: 193,-

Odkaz k tomuto produktu najdete ZDE



Moje hodnocení: 
Jak jsem na začátku psala, tento produkt jsem si vybrala z toho důvodu, že mám hodně poškozené vlasy.
Ačkoliv jsem začala používat šampon teprve nedávno, tak mám zatím samé klady. Vlasy mi vydrží 2-3 dny do dalšího umytí, a po usušení mám i větší objem a vlasy vypadají kvalitněji. Kvalitu šamponu bych přirovnala například ke značce Aussie, která měla na vlasy podobné účinky.



BOTANICO KOUPELOVÁ KOULE ŠUMIVÁ LEVANDULE


Tato relaxační koupelová koule značky Botanico má hojivé, uklidňující a uvolňující účinky. Pokožka by měla být regenerovaná, hydratovaná a uvolněná. Zmírňuje silné emoce, nervové napětí, pomáhá i při bolestech hlavy a také při nespavosti. 

Cena: 25,-

Odkaz k tomuto produktu najdete ZDE.

Moje hodnocení: Hodně jsem se na tuto kouli těšila, a nezklamala mě. Vůně byla opravdu silná, a krásně provoněla koupelnu. Jelikož mám ale radši spíše sladké vůně, tuto levanduli bych doporučila těm, kteří mají rádi přírodní vůně. Dalším kladem je i nízká cena, která by měla být podle mého o něco vyšší, protože kvalitou bych kouli přirovnala například k LUSH bombám. 



Doufám, že se Vám tento článek líbil. Pokud by jste měli zájem o koupi produktů, obraťte se na stránku SEFIRKA, kde je kosmetika nejen pro ženy, ale i pro muže a děti!

Přeji Vám zbytek dnešního úterního dne, Zuzka!










6 komentářů:

  1. Tak na ty koule se musim podivat. Mám ráda ty hodně vonící! A levanduli miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koule jsou i za super cenu, a kvalita je opravdu dobrá. Já si nemůžu stěžovat :)

      Vymazat
  2. Opravdu je šampon přirovnatelný k Aussie? Já mám Aussie asi nejoblíbenější, ale mám jo vždy rychle spotřebovaný :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Aussie používala před tímto šamponem, a přijde mi stejný. Hlavně jeho účinky jsou stejné :)

      Vymazat
  3. krásná recenze:) dneska jsem narazila na e-shop a proto jsem narazila i na tvůj blog:) krásný:) a produkty, super! pravděpodobně si někdy koupím nějakou tu kouli do vany:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Na e-shop se za čas taky podívám, teď ale máme kosmetiky jak pro zájezd, takže brzdíme ☺

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!