2/09/2016

GRWM for VALENT day

Krásný úterní večer všem!

Protože se už blíží Valentýn, rozhodla jsem se pro Vás připravit pár outfitů. Ačkoliv u nás není zrovna v této době teplo, i tak jsem vybrala oblečení, které se hodí do teplejších dnů. U nás by to bylo spíše na nasednutí do auta a vysednutí u restaurace nebo kina. Některé kousky najdete pod odkazy a některé na uvedených stránkách!



           LOVE IN THE AIR

Prvním kouskem v tomto karkulkovském outfitu jsou skvělé červené krajkové šaty značky DKNY. Ačkoliv na této fotce vypadají šaty nelichotivě, na postavě vypadají opravdu skvěle, a podtrhnou ženské tvary. Další zářivou červenou věcí jsou lodičky italské značky. Určitě se Vám zalíbí i hodinky od Marca Jacobse s tmavě rudým páskem. Z doplňků jsem vybrala malé náušnice v rosegold barvě od Michaela Korse ze stránky www.belk.com. Posledním doplněk do červeného kompletu je malé psaníčko na rameno ze stránky www.net-a-porter.com značky Gucci. 


JUMPSUITS & BRIGHT COLOR

Protože si myslím, že Valentýn není jen o červené, dala jsem se do práce, a našla i pár super kousků ve světlých barvách. Protože jsem se poslední dobou zamilovala do overalů, našla jsem proto jeden v Topshopu. Protože je overal lesklý, vybrala jsem k němu nude lodičky od Jimmy Choo ze stránky www.mytheresa.com. Aby jsem dodržela téma, snažila jsem se vybrat i doplňky ve světlých barvách. Náušnice jsou ve stříbných a goldrose barvě, jsou větší a na uchu určitě zaujmou. Dalším doplňkem je náhrdelník. Vybrala jsem delší a větší, protože u overalu je větší výstřih a právě náhrdelník udělá své. Posledním kouskem u tohoto outfitu je kožené bílé psaníčko ze stránky www.thepommier.com, které mě zaujalo především svým vzhledem.


COLORS W/ BLACK
Posledním outfitem je takový mišmaš. Vybrala jsem pár kousů, které se mi líbily, a vcelku mě překvapilo, že k sobě docela sedí. Myslím, že ani kalhoty nebudou špatnou volbou. Tyto jsou z Topshopu, a stály necelých 800,-. Další kousek, do kterého jsem se zamilovala je flitrovaný top, ve kterém se nikde neztratíte. Našla jsem ho na stránce romwe.com. Černý top jsem vybrala proto, že bílá s černou k sobě ladí, a top je ze stránky nelly.com. Dalším kouskem jsou asymetrické kraťasy tulipánového střihu. Líbily se mi proto, že mají ojedinělý střih, a určitě zaujmou. Jako doplňky jsem vybrala černé kožené psaníčko od YSL s popruhem na rameno ze stránky www.mytheresa.com. Druhým doplňkem jsou goldrose náušnice s černým kamenem, které jsem našla na www.farfetch.com.


Doufám, že se Vám GRWM líbilo! Pokud ano, můžete mi dát vědět do komentářů, co nosíte vy na Valentýnskou večeři a nebo jen tak ven. Zuzka. 

6 komentářů:

  1. Článek se mi líbí! Přijde mi, že na Valentýna musí nosit každý červenou, ale mně se to třeba nelíbí. Ten overal je skvělej. Já ráda nosím kalhoty a nějaké výrazné tričko jako u třetího outfitu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne se to také nelíbí, a proto jsem vybrala i jiné kousky :) díky za komentář! :)

      Vymazat
  2. Ten druhý outfit je TOP! Moc se mi líbí overaly, a hlavně doplňky jsou super. Moc hezký článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Leni :) já také nosím ráda overaly, a vybírala jsem právě podle sebe, co se líbí mně :) děkuji za pochvalu! :)

      Vymazat
  3. Mně se líbí všechny doplňky, boty a všechno, jen to hlavní ne. Šaty a oblečení jako takové se mi nelíbí ani v jednom případě :/ Ale tak 100 lidí 100 chutí! :3

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za komentář, jak říkáš, 100 lidí 100 chutí :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!