1/22/2016

MOB closet

Krásný páteční večer všem!



I když je pátek, tak jsem doma, a proto mě napadl vcelku dobrý článek na téma "co mám v telefonu". Mám už rok a měsíc Iphone 5S Gold, a jsem s ním nadmíru spokojená. Ráda bych Vám ukázala pár aplikací, které ráda používám, a na které nedám dopustit. Jelikož jsem opravdu líná měnit telefonu obaly, tak nosím stále jen jeden. Plánuji si ale nakoupit pár obalů, a začít je měnit. Teď už ale k tématu.





Jak často si měníte tapety? Já jsem podle mě líná na všechno. Asi před týdnem jsem si změnila mojí "úvodní tapetku", protože mi začalo zkouškové, a chtěla jsem myslet pozitivně. Proto jsem si na weheartit.com našla novou tapetu, která se mi opravdu líbila. Většinou si ale dávám na tapetu své vlastní fotky, na které se ráda koukám.


Mojí další tapetou je moje dvouroční štěně kavkazského pasteveckého psa.
  •  První aplikací, kterou mám ze všeho nejraději, a jsem na ní trochu závislá je INSTAGRAM. Používám ho skoro každý den, a baví mě sledovat hlavně blogerky a to nejen české, ale i zahraniční, které mají opravdu zajímavé fotky, a najdete u nich mnoho inspirace. Ráda sleduji třeba gretussa, kterou sleduji jen proto, že je opravdu nádherná! Pro milovníky homedecoru doporučuji elinasfina, která má mnoho fotek pro inspiraci. Z českých blogerek ráda sleduji miadoxanska, která má vždy skvělé fotky. A pokud hledáte někoho na módu, doporučuji tresnickova, která má skvělé outfity!  
  •     Další aplikací je SNAPCHAT. Ten až tak často nepoužívám, ale když na něj dojde, zvládnu vyfotit třeba i 10 fotek za den.





  • Mojí oblíbenou aplikací na úpravu fotek je VSCO. Používala jsem mnoho různých aplikací, ale s touto jsem nejvíce spokojená.
  • MOLDIV, CLIPS a INSTABOX se váže k prvnímu bodu. Moldiv používám kvůli rámečkům pro více fotek, a Clips jsem si stáhla kvůli připravovanému videu, a aplikace se mnou nechce stále moc spolupracovat, ale snažím se. A InstaBox používám na bílé rámečky.
  • Hry, které v telefonu mám jsou BINGOBLITZ, PIANOTILES2, SURFINGERS, GOAT, a SKY. Bingo Blitz mi poradil přítel. Hra mě baví, a někdy se u ní umím vynervovat. Piano Tiles 2 mě bavilo jen ze začátku, ale teď už mě to přešlo. Surfingers je taková oddechová hra, a už ji taky moc nehraji. Goat hraji pořád, a baví mě. A Sky jsem nehrála už pár týdnů. Aspoň vidíte, že jsem opravdu líná si i smazat hry, které nehraji.
  • Ráda mám aplikaci WEHEARTIT, kde hledám obrázky pro inspiraci. V poslední době hlavně co se týče make-upů a inspirací pro focení. 
  • Méně využívanými aplikacemi pro mě jsou ty, kde mám knížky, věci do školy a hlavně aplikaci na běhání, kterou jsem nepoužila už tak rok (haha). 

Doufám, že se Vám dnešní rychlý článek líbil, a do komentářů mi můžete psát, které aplikace používáte rádi vy! A chtěla bych poděkovat Sofii, která mi jako první komentovala článek! Jsem ráda, že články čtete, a zobrazovanost stránky stále roste! Zuzka




5 komentářů:

  1. VSCO je jedna z mojich najobľúbenejších aplikácií takisto ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho používám už dlouhou dobu, a zatím jsem si nenašla lepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle článek se mi líbí! Jsem ráda, že nejsem jediná, která má problémy s hrami, a nevydrží u žadné dlouho :D a díky za doporučení instagramů! :) Sára

    OdpovědětVymazat
  4. Já u ničeho také dlouho nevydržím :D ale tyto hry mě vcelku baví :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jako moc pěkné. Ale já teda na mobilu taky už moc nehraju. Protože co si budeme povídat, ono z vás akorát tahají peníze. Takže to po chvíli člověka prostě přestane bavit. :-) Raději se věnuji mým koníčkům. Přišla mi teď pletací příze, tak se učím plést. Ano, jsem sice chlap, ale učím se to. Asi jen proto, že se doma na nemocenské nudím. To je asi pravda. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!