1/15/2017

REALASH - recenze

 Hezkou neděli všem! Už to budou skoro tři měsíce, co jsem začala používat tento "zázrak". Už jste o něm mohli slyšet v dřívějším článku, kde jsem vám produkt blíže přiblížila. Sérum, ale i další produkty od REALASH, najdete na jejich eshopu. Pokud jste o něm ale neslyšeli, něco málo vám o něm povím.


Jedná se o sérum na růst řas, které opravdu funguje, a viditelné změny jsou už od 3 týdnu užívání. Nanáší se tenkými štětinkami jako linka, a aplikace je opravdu lehkou záležitostí. Ačkoliv má sérum 3ml, vydrží vám až na 5 - 6 měsíců. Používala jsem ho každý den podobu 2 měsíců, a poté jsem přešla na 3 - 4x týdně. Řasy mi už skoro nevypadávají, mám je delší a hlavně hustší. Už dříve jsem toužila mít delší řasy, a proto jsem se snažila si řasy lepit, ale to mě přestalo bavit, a umělé řasy, které budou za měsíc vypadat jak vypelichaná košťata, to jsem opravdu nechtěla. Proto jsem zkusila REALASH a vyplatilo se mi to.


Po cca 2,5 - 3 měsících užívání mám řasy hustší (mrkněte se na fotku) a jsou o mnoho výraznější než dříve. I když nemám namalované řasy, jsou alespoň trošku vidět a necítím se jak bez řas. Sérum vás vyjde na 1330,- a pokud ještě váháte, ať už kvůli ceně nebo celkově kvůli produktu, vůbec se nebojte, vyplatí se to! Zaplatíte rozhodně méně, než za umělé řasy, které musíte každý měsíc obnovovat, kdežto s tímto sérem je to snadné a rychlé. Ačkoliv jsem četla různé recenze (ať už od blogerek nebo "normálních" uživatelek), kde některé holky psaly, že se jim na oku udělal záhadný pupínek, mně se nic podobného neudělalo, a žádný problém jsem neměla.

Jaký máte na REALASH názor vy? Napište mi do komentářů! :)

7 komentářů:

  1. Realash znám, ale přijde mi to dost drahé :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama bych si ho aai také za můj "studentský plat" nekoupila, ale účinky byly znatelné :)

      Vymazat
  2. Sérum jsem používala, a jak píšeš, udělala se mi bulka na očním víčku. Jinak vše funguje jak má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi je to opravdu individuální jak to na každého působí :)

      Vymazat
  3. Už som o podobných sérach počula, ale nikdy sa mi nechcelo veriť, že fungujú. Asi to budem musieť ozaj vyskúšať, keď to všetci chválite.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Díky za vaše komentáře!